Milyen alapozót tudtok, ami igazán jól fed, és jót is tesz a pattanásos bőrömnek, van benne fényvédő, és nagyon világos színekben is kapható, nem megterhelő a mindennapi viselése?
nagyobb gyógyszertárakba be lehet menni és meglehet kérdezni ott is, h van-e..
de az ilyen "csoda alapozoknak" meg van az áruk is...:/ majd karasak neked a neten ilyet:)
Köszi köszi.
Első, ezen az oldalon nem tudom megnézni, hogy ezekben a farmasi cuccokban mik vannak..: /
Második, miss sportyt már használtam, végülis jó volt, de nekem kicsit sűrűnek tűnt, lehet majd teszek vele még egy próbát, de fontos lenne nekem, hogy legyen uvszűrős.
Még várok válaszokat.
ne használj alapozót pattanásos bőrre.
egészségtelen.. menj kozmetikushoz ő segít.
én escence-t meg miss sportyt használok, de az avonban is vannak jók.
Kozmetikushoz nem vagyok hajlandó elmenni, egy barátnőmnek sem tett jót az arcával, undorító heges és ugyanúgy pattanásos arcuk van, pedig nem kenegetig alapozóval se.
De igénytelenül se szeretnék kinézni. Szerintem, ha találok jó alapozót és jól választok, akkor nem lesz rossz a bőrömnek, pl vichyről hallottam jókat, de kíváncsi voltam, létezik-e árban jobb. Dehát ha nem hát nem inkább kiadok érte sokat, minthogy mindent válogatás nélkül a fejemre kenjek : /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!