Az orrműtéten kívűl milyen plasztika lenne még szükséges ahhoz, hogy arányos és szép arcom legyen?
Igen, leírtad, hogy nem feltétlen követendő példa, viszont te önbizalmat vársz ettől, és nyilvánvalóan nem feltétlen fogod megkapni, mint ahogy a példámban is írtam. Valószínűleg ő is azt hitte, hogy önbizalma lesz, ha úgy néz ki, ahogy szeretne.
Neked nem az a bajod, hogy nem vagy szép, hanem hogy nem hiszed el, ha mások dicsérnek, és ez inkább tűnik belülről fakadó problémának, ezt pedig semmilyen külső átalakulás nem fogja helyrehozni.
Kylie J pont a sminktől és az előnyös képektől néz ki jól. És nem egy természetes szépség.
Szerintem tök normális, hogy vki smink nélkül nem olyan, mint sminkkel. Nem kell mindig tökéletesnek lenni.
Még annyit hozzátennék, hogy a testsúly és a zsír-izom arány is jelentős változást tud hozni az arcon is. A sport emellett jót tesz a léleknek is.
Az ajkadnak szép formája van és dús is. Ha halovanynak érzed, arra bőven elég lenne egy ajaktetoválás. Az álladdal sincs baj és az orrod se néz ki tragikusan. Ezen kívül a stílus is fontos. Egy színtanacsado segít megtalalni azokat a színeket és fazonokat amik jól állnak neked.
Magunkat egyébként is hajlamosabbak vagyunk kritikusabban nézni, mint másokat. Pl volt nekem több olyan időszakom is amikor annyira le voltam harcol a, hogy csúnyának éreztem magam és csak a zacskó segített volna rajtam, de amikor meg visszajön az eletkedvem akkor látom magamon a belülről jövő ragyogást.
Mielőtt bármilyen maradandó(főleg műtéti) beavatkozásra adod a fejed előtte azért keress fel egy jó pszichológust.
Illetve +1 tipp: javaslom, hogy vedd meg Boldizsár Ildikó kiralylany születik című könyvét és forgasd bőszen. Nehéz időkben is jó kis támaszt nyújt.
Szerintem egy bőrgyógyásszal/kozmetikussal+ megfelelő arcápolási rutinnal jobban járnál első körben. Nem vészes egyáltalán az arcbőröd, de azért látszanak rajta hegek/aknék, meg persze e mellett lehet, hogy zsíros vagy épp száraz a bőröd, amit mi nem is látunk a képen. Ha az embernek szép tiszta arcbőre van, az rengeteget dob az önbizalmán, tapasztalatból mondom.
Szép sűrű szemöldököd van, ha kapnának egy egységes, az arcodhoz illő formát, az szintén látható változás lenne. Első sorban ilyen változásokkal kellene kezdened szerintem, aztán ha végképp nem tudsz magaddal így sem megbarátkozni, akkor esetleg érdemes lehet jól átgondolni, hogy belevágj-e a plasztikába.
Szerintem kizarolag szajfeltoltes kell neked. Esetleg meg egy kis arccsont emeles hialuronnal.
Igy is magyon szep vagy.
En magam is sok mindent plasztikahtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!