Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szükséges nekem az orrplasztika?

Manó1235 kérdése:

Szükséges nekem az orrplasztika?

Figyelt kérdés

Én úgy érzem határozottan, igen. DE a családom folyamatosan próbál lebeszélni róla, mellékelek egy képet hogy milyen a helyzet :/ aránylag szép arcom lenne de úgy érzem az orrom elront mindent, hisz az arc meghatározó része, az oldal profilom nagyon nem szeretem képeknél is inkább szemből fotózom magam, sokan megbámulnak 22 éves vagyok és úgy érzem már tudok felelősségteljesen dönteni.

[link]

2016. aug. 7. 12:24
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem kicsit tényleg nagy az orrod de az túlzás hogy elromt mindent.Szerintem nem romt el semmit.Így is szép arcod van.Ha nem érzed nagyon muszájnak akkor ne csinálj vele semmit.De mint ahogy te is írtad képes vagy felelősséggel dönteni szóval ha nagyon akarod akkor hajrá.Végülis te életed te döntésed.Ha te ettől jobban érzed magad akkor csináld.
2016. aug. 7. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem.

Egy képet nem csak az alakod formái határozzák meg. Mindkét képen például egyfajta letörtséget látni rajtad. Egy mosoly és máris jobb a kisugárzás. A második képen előredőlsz, ami megint rosszabbít a kép megjelenésén.

Csak erre a két dologra odafigyelve (kihúzod magad és egy aranyos mosoly/lazaság) és máris jó képet kaphatsz orrplasztika nélkül is.

2016. aug. 7. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Valóban nem a legkisebb. DE nem ér annyit,hogy hozzá érjenek.A teljes orrot eltörik a műtét során.Szerintem mindenki úgy szép ahogy született.De ha téged annyira zavar,akkor vágj bele,mert ha emiatt feszengsz,akkor nem tudod jól érezni magad a bőrödben.
2016. aug. 7. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is elég karvaly orrom van, régebben sokat gondolkodtam rajta, de félek, hogy csinálnak valami elcseszett barbie baba orrot, amiről ordít, hogy műtve van. Na annál még ez is jobb, úgyhogy 30 éves koromra elkezdtem megbarátkozni vele.
2016. aug. 7. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem plasztika nélkül is szép vagy és szerintem nem olyan vészes a dolog.
2016. aug. 7. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!