Az orrműtéten kívűl milyen plasztika lenne még szükséges ahhoz, hogy arányos és szép arcom legyen?
Agyműtét? :D
Pszichológus. De komolyan. Ez egy átlagos arc. Nincs nagy, kampós, karvaly orrod. Az állad normális, nem férfias. A szád nem Angelina Jolie teltségű, de másoknak sem.
Nem kell megfelelni a mai szépségideálnak. Eleve többfajta ideál van párhuzamosan.
Semmiképp se csináltass semmit az álladdal! A száddal sem.
Az orrműtét talán már rutinműtétnek számít, de azt is el lehet rontani. Nagyon járj utána, hogy hol, kivel csináltatod.
De szerintem az is felesleges.
Meg szerintem félő, hogy a műtét (műtétek) ellenére sem éreznéd jobban magad. A lelki problémákat is kezelni kell. Vagyis inkább először azokat kéne kezelni, és ha az rendben van, akkor lehet, hogy már külsőleg is máshogy látnád magad.
Ezekkel az a baj, hogy ok, megcsináltatod az orrod, amivel amúgy az égvilágon semmi gond nincs. Aztán nyilván megváltozik az arcod kicsit az új orroddal. Akkor majd azon fogsz izgulni, hogy az új orroddal már mondjuk a szemed nem elég tág, vagy a szád túl keskeny, vagy az állad túl szögletes és folyamatosan változtatgatni fogod az arcod arányait, formáját, és a végén rád se lehet majd ismerni. Nagyon sok ilyet látni.
Én nem mondom, hogy ne csináltass meg, ha nagyon szeretnéd és ez tényleg egy olyan dolog, ami aktívan zavarja az önbecsülésed meg a hétköznapjaidat, de én már eleve rossz hozzáállásnak látom azt, hogy azzal indítod a beszélgetést, hogy oké, orr plasztika kell és mi más még?
Új arcot szeretnél, vagy kisebb orrot? Az új arc is a te szíved joga, csak azzal nagyon pórul lehet járni.
Kylie Jennernek az önbecsülése a béka s-gge alatt van. Új külsőt és luxus materiális javakat kellett vennie és ezeket napi szinten posztolnia kell és validáltatnia kell a követőivel ahhoz, hogy egy kicsit is jól érezze magát, szóval nem kifejezetten követendő példa.
Minden képén vagy az alakját vagy a drága cuccait mutogatja, mert semmi másból nem tud táplálkozni a kis lelke. Egy ruhát, egy új s-gget, egy új parókát nem bír egyedül büszkén, magát felvállalva viselni, a legjobb barátnőjének is mindenben követnie kell őt. (Egyforma ruhák, egyforma alak, egyforma arc stb).
Szerinted ez az önbizalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!