Milyen orrműtét szükséges?
Sziasztok!
Az van, hogy régóta szeretném megműttetni az orrom (az orrhát részen van egy hupli, az zavar nagyon). Most orvosnál kiderült, hogy orrsövényferdülésem van, ami kis mértékben de orrdugulast okoz.
Kérdésem: van rá esély hogy ha a korrekciós műtétet megcsinaltatom (a huplit), azzal az orrsoveny ferdulest is meg lehet oldani vagy mindenképp két külön műtét kellene?
Nem tudom elég érthető e így a kérdés😁 de köszönök minden segítő választ.
Keress rá a neten "orrsövény mütét, indokolt" címszavakra, ott találsz infókat.
De ha az orr-fül-gégészröl jó véleményed van, töle is megkérdezheted, tud-e valakit javasolni.
Régebben nézegettem a témáról infókat (nem magam miatt, csak úgy), ott volt több olyan orvos, aki az esztétikai korrekciót is elvégzi egy mütéttel, szerintem te is találsz megfelelö valakit.
Meg ha van olyan plasztikai sebész, akiröl hallottál pozitív véleményt, keresd meg a neten, és kérdezz utána, hoyg vállal-e esetleg tb-re ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!