Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Milyen orrműtét szükséges?

Milyen orrműtét szükséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az van, hogy régóta szeretném megműttetni az orrom (az orrhát részen van egy hupli, az zavar nagyon). Most orvosnál kiderült, hogy orrsövényferdülésem van, ami kis mértékben de orrdugulast okoz.

Kérdésem: van rá esély hogy ha a korrekciós műtétet megcsinaltatom (a huplit), azzal az orrsoveny ferdulest is meg lehet oldani vagy mindenképp két külön műtét kellene?

Nem tudom elég érthető e így a kérdés😁 de köszönök minden segítő választ.

2020. szept. 25. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg lehet a kettö kombinációját is végeztetni, de ehhez megfelelö szakember kell, az orvossal beszéld meg. (Elsösorban olyan orvoson gondolkodnék, aki nem csak sebész, hanem helyreállító plasztikai sebész is)
2020. szept. 25. 16:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Na erre gondoltam pont csak nem tudtam hogy van-e ilyen 😁 köszönöm szépen! Akkor először keresek egy jó orvost/sebészt hátha tud ajánlani valamit !
2020. szept. 25. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szivesen és sok sikert! (Esetleg keress eleve plasztikai sebészt, ha orvosilag indokolt az orrsövény-mütét, akkor TB-re is elvégzik)
2020. szept. 25. 16:46
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor erről pl fül orr gégész tud papirt adni, vagy maga a plasztikai sebész is meg tudja állapítani ha így van? Jó lenne ha nem kene ekkora összeget kifizetni 😂 és ma mondta az orvos hogy indokolt mert elzárja a légutakat.
2020. szept. 25. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Keress rá a neten "orrsövény mütét, indokolt" címszavakra, ott találsz infókat.

De ha az orr-fül-gégészröl jó véleményed van, töle is megkérdezheted, tud-e valakit javasolni.

Régebben nézegettem a témáról infókat (nem magam miatt, csak úgy), ott volt több olyan orvos, aki az esztétikai korrekciót is elvégzi egy mütéttel, szerintem te is találsz megfelelö valakit.

Meg ha van olyan plasztikai sebész, akiröl hallottál pozitív véleményt, keresd meg a neten, és kérdezz utána, hoyg vállal-e esetleg tb-re ilyen esetben.

2020. szept. 25. 17:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Szuper köszönöm!!:)
2020. szept. 25. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Szivesen és minden jót kívánok!
2020. szept. 26. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Magánklinikában nincs tb.
2020. okt. 25. 10:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Magánklinikán nem igazán csinálnak TB-re orrplasztikát
2021. jan. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!