Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kombinált mellplasztika után...

Kombinált mellplasztika után ez a fájdalom normális-e? Ereztetek hasonlót?

Figyelt kérdés

Kombinált mellnagyobbításom volt ma 4. napja és mindenféle probléma nélkül estem át általánosságban a műtétet követő napokon.

Egyáltalán nem voltak elviselhetetlen fajdalmaim, a felírt gyógyszereket rendre szedem, vérhígítót szintén naponta beadom magamnak, lázam nem volt és most sincs.

Tegnapi naptól a félig fekvő állapotból való felülés/felkelés sokkal intenzívebb fájdalmat okoz, és energiát kíván mint előtte. Olyan, mintha szétfeszülnének a mellkasomban az izmaim, mintha a mellkasom húzná össze valami és “ülnének” rajta.

Ez arra a rövid időre vonatkozik, amíg nem sikerült kikelnem, vagy visszafeküdnöm az ágyba, erőlködés nélküli állapotban megszűnik, vagy minimálisra csökken.

Mas is érzett hasonlót műtét után pár nappal?Mitől lehet? Valószínű, hogy ez csak az izmaim alkalmazkodása az implantatumhoz ?

2019. dec. 3. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Azért ez nem kis műtét....nekem sima nagyobbítás volt de amikor felültem azt hittem megőrülök a fájdalomtól, annyira fájt a mellizmom. Szét lett vágva meg feszegetve az izom és a szövetek..az lenne furcsa ha nem fájna.
2019. dec. 3. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
24%

Teljesen normális és még egy darabig az is lesz!

Ahogy előttem is írták, ez nagy műtét.

Nekem “csak” nagyobbítás volt, de iszonyat fájt!

2019. dec. 3. 17:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! :)
2019. dec. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!