Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 10-es skalan hanyas a mellplas...

10-es skalan hanyas a mellplasztika mutet utani kozvetlen fajdalom?

Figyelt kérdés

Jobb vagy rosszabb volt mint amire szamitottal?

Mellnagyobbitas, felig izom ala, bimboudvarbol, mert korrekcio is lesz. Mashol nem lesz vagas.

2017. márc. 9. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Közvetlen fajdalom nincs, mivel hat az altató, érzestelenitő..utana 3-4 orankent be kell venni fajdalomcsillapitót.magyarul a fajdalmat megelőzöd.foghúzás rosszabb.
2017. márc. 9. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
A mellkasi fájdalom amit érzel majd elég kellemetlen. De egyénenként eltérő, ki hogy viseli. Én nehezen viseltem még a sok gyógyszer ellenére is... de a legrosszabb számomra inkább a hátfájdalom volt, én azt viseltem baromi nehezen.
2017. márc. 10. 02:50
 3/5 anonim válasza:
11
2017. márc. 10. 16:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Nah hat en tul vagyok rajta azota, en is skalazok!

6!

2017. márc. 11. 01:24
 5/5 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is félig izom alá, mell alatt, extra magas, 560cc.

200 kb. Napi 30-50dm Xanax- nem is voltam magamnál, plusz fájdalom csillapító. Szörnyű volt az első 2 hét, a második is rossz. utána/azóta semmi.

2017. márc. 11. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!