Ti is szoktatok ilyenkor mezítláb járni kinn? Szerintem nagyon kellemes érzés 18/L
ahh, dehogy 4-es, 8-as
Én vagyok a 4-es :)
Imadok mezítláb járni, bárhova is megyek, csak mezítláb.
Kutyát setaltatni, munkába menet, vagy csak sétálni menni így. A legjobb dolog 🙂
28N
Nem szoktam, de megértem, hogy kellemes érzés.
Pesten nem tenném. Egyrészt tényleg nagyon koszos város, másrészt a metrón félnék a mozgólépcsőtől :)
Én amikor csak lehet. Imádom.
Néha valóban meg lehet sérülni, de ez inkább picike üvegszilánk, tüske, amit nem veszek észre már messziről. Horror sérülés velem nem szokott előfordulni, a legrosszabb a darázs, ha magas fűben rálépsz, és puha helyre betalál, de ez érdekes módon velem papucsban fordult elő. Valami csiklandozta a lábam, és oda se nézve az egyikkel meg akartam vakarni a másikat, és durr! Támadásnak vette, megcsípett. (Mondjuk az Ő szempontjából érthető is.) Na, az nagyon fájt egy rövid ideig.
Én úgy mérlegelek, hogy vannak ezek a kisebb sérülésveszélyek (az ősembernek tetanusz oltása sem volt, meg antibiotikumai se, nekem rendelkezésemre állnak), a kisebb kellemetlenségek (többet kell lábat mosnom, néha forró az aszfalt, ki kell kerülnöm pár üvegszilánkot, ami valami barom részeg által eldobott üvegből van), másik oldalon meg a sok pozitív élmény. Azt már nem veszem fel, ha bámulnak. Ha akarnak bámuljanak, kész.
Szerintem felesleges a másikat győzködni, mindenki el tudja dönteni maga is, kivéve, aki ki se meri próbálni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!