Ti is szoktatok ilyenkor mezítláb járni kinn? Szerintem nagyon kellemes érzés 18/L
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 18:17
1/22 anonim válasza:
Rengetegszer vagyok mezítláb, ha kellemes időő van, tavasztól őszig. Nagyon szeretem :D
2/22 anonim válasza:
Igen, szerintem is nagyon kellemes,èn imàdok, nekem règen lùdtalpam volt, ès a gyógytornàsz azt mondta jàrkàljak mezítlàb nyàron az udvaron,szoval nem csak kellemes, de talàn hasznos is! :)
3/22 anonim válasza:
igen, én is szokszor mezítláb megyek munkába is:)
4/22 anonim válasza:
Praktikus, ha az ember lába tiszta retek, majd végszóra egy szög is beleáll.
5/22 subrette válasza:
Nyáron, nyaraláskor ahová csak lehet mezítláb megyek. Szeretek mezítláb lenni. Szabad, kellemes érzés.
6/22 anonim válasza:
Én is szoktam mezítláb lenni az udvaron. Nagyon kellemes a fűben úgy járkálni. :)
7/22 anonim válasza:
Igenm, imádok midenhol mezítláb lenni és nem zavar ha mások megnéznek miatta ^^
8/22 anonim válasza:
#4, gondolom neked a cipődbe is mindig beleáll egy szög
9/22 anonim válasza:
a fűben nagyon jó, ahogy érzed a talajt, használod a lábujjaid, a talp izmait
szeretem
és utána fű és virágillata van
10/22 anonim válasza:
Én nem, mert egyrészt csúnya a lábfejem, szégyellem, másrészt pesti vagyok, nem szívesen sétálnék azon az aszfalton, ami egyrészt forró, másrészt ki tudja, hány kutya meg csöves pisált már oda, a széthajigált sörösüvegekről nem is beszélve. Max strandon vagyok mezítláb meg otthon a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!