Munkahelyre bejársz nyáron mezítlábas szandálban/papucsban? Nem rossz érzés úgy lenni odabent?
nem, mert gyerekkorom óta irtózom a szandáltól. csakis zárt cipőt viselek.
a beosztottjaim is, mióta kettőt-hármat hazaküldtem igazolatlannal, mikor megláttam rajtuk a szandált zokni nélkül vagy a "buuuzipapucsot".
1. megfordulnak ügyfelek is úgy az irodában, mint a telepen
2. van villástargonca, béka, emelőfalas teherautó is -mind potenciális baleseti forrás
3. munkahelyről beszélünk, nem strandról és nem wellness-központról.
Én kórházban dolgozom fehérben, a munkavédelem szerint zárt lábbeli kell, én általában ronda crocs-t vagy sima fehér cipőt hordok, nyáron néha szandált, fehér balerinában is voltam.
Nem szól senki, a főorvos idióta színű tangapapucsokban megy a műtőbe is.
Az irodai, igazgatósági dolgozók elegánsabbak, de ott is vannak szandálban dolgozók, az egyik csaj domina lábbelikben szokott flangálni :)
1. megfordulnak ügyfelek is úgy az irodában, mint a telepen
Nem láttak még szandált?
2. van villástargonca, béka, emelőfalas teherautó is -mind potenciális baleseti forrás
OK, munkaterületen indokolt a zárt lábbeli.
3. munkahelyről beszélünk, nem strandról és nem wellness-központról.
Ez nem érv, ilyen alapon mindenhol elvárható lenne az öltöny is. A jobb munkavégzés alapja a kényelem, majd egyszer olvass utána, ha érdekel, persze főleg, ha némi kreatív munka is folyik, mert papírt pecsételni bárhogy lehet, de nem attól lesz rend, ha az öltözékre van szigorú előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!