Srácok! Nektek tetszenek az ilyen stílusú ruhák lányokon hétköznapokon?
2019. júl. 9. 19:32
1/11 $$$$$ válasza:
Barmennyire is hihetetlen de ha kedves és értelmes vagy és mellé még szép is a fiuk 99% -át nem az öltözködésed fogja erdekelni. Tehat ha minden másban belsöre es külsöre is szimpi vagy akkor pont anynira tetszik ez a stílus mint egy teljesen más😊.
18/F
2/11 anonim válasza:
Igen, jobban tetszik mint a mai divatos haspólók meg a mindenki ugyanolyan divatot követő dolgok, ha ez mellé a lány még intelligens van érzelmi intelligenciája akkor nálam nyertes a hölgy. :) 22/F
3/11 anonim válasza:
Kérlek,ne a mi ízlésünk szerint formáld magad,mert az a fiúkat taszítja.
4/11 anonim válasza:
Csak az utolsó,de anélkül a borzalmas surranó nélkül.Egy balerinával vagy boka cipővel.30+
5/11 anonim válasza:
Nem látom a képeket, ne a gagyi Pinterestrôl linkelj.
6/11 A kérdező kommentje:
#4 Télen biztos balerinacipőben szeretnék járkálni. :D De egyébként pont az tetszik a legjobban azon a képen, tehát mindegy is akkor. 😂
És az én stílusom marad ilyen, csak kiváncsi voltam itt mit írnak rá. :)
2019. júl. 9. 21:30
7/11 anonim válasza:
Igazából semmi olyat nem linkeltél, ami olyan hű, de különleges lenne, ezek szerintem teljesen átlagos ruhák. Szóval igen :D
25
8/11 anonim válasza:
A 3.4.5. Igen az nagyon szexi és csinos, de a többi nem.
F/41
9/11 anonim válasza:
Tök basic tömeg szettek semmi extra. Kivéve az utolsó fényes gatyát
10/11 anonim válasza:
Én ezek miatt imádom napjaink divatját.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!