A lányoknak tetszenek a superskinny farmert hordó férfiak?
A fiatalok körében ez a "trend",a felnőttek pedig pont leszrják,hogy ki mit hord.
Ha azt mondjuk,hogy tetszik/nem tetszik,akkor az befolyásolni fogja a döntésedet ? Szerintem nem,ne adj más véleményére,hordj olyan ruhákat,amik neked tetszenek,nem pedig másnak.
Szerintem a lányoknak/nőknek jól áll.
A fiatal srácok körében még elterjedt, de szerintem elég b*zis, főleg hogy kihangsúlyozza a vékony vádlikat. Egyáltalán nem férfias.
Nekem nem! Nevetségesen àll egy férfin.
Szerintem leginkàbb a tini fiúk kedvelik.
Nekem egyáltalán nem tetszik, és szerintem a többi lánynak sem.
Általában a páwák hordják és egyáltalán nem férfias. Ráadásul ha valakinek vékony a lába nagyon hülyén áll rajta.
nem, semennyire nem tetszik
22L
Miért másnak akarasz megfelelni?
Nekem is van belőle jópár darabom és én magamért viselem mert kényelmes, és magasról leszharom hogy tetszik e az idegeneknek...
F/42
A nőknek is tetszik ne aggódj!
Legalább látják hogy te nem tartozol az unalmas szürke egerekhez akik egymás fénymásolatai.
Minden pasi ugyanúgy néz ki ez már kissé unalmas.
Főleg nyáron előjön ez a szigorúan térdig érő öregemberes "rövid" nadrág, csak elvétve lehet látni normális rövid nadrágot rajtuk olyat mint a nőkön akik 40 fokhoz öltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!