Hosszú szárú csizmát hordó lányok! Ti megnéztek egy pasit, ha mondjuk ő is hosszú szárú csizmát hord vagy természetesnek veszitek, hogy ő is hordhat ilyeneket?
Nem ertem, hogy mi köze van a kettőnek egymáshoz...
A nők többsége ősztől kora tavaszig csizmát hord, ez pedig nem külön kategória úgy mint mondjuk az acélbetétes bakancsot hordó lányok, nők.
A másik dolog meg az, hogy a férfiak nem szoktak hordani általában magasszárú labbelit, ezért tökmindegy, hogy milyen fajta van rajta, az tuti, hogy
Bocsi, véletlenül elküldtem befejezetlenül:)
Szóval tuti, hogy megbámulna téged mindenki és nem csak a csizmát viselő nők!
Pedig én hordok télen hosszú szárú csizmát, és ha nagyon hideg/sáros/havas az idő, akkor nemhogy a csizmás nők, de más se nagyon bámul meg. Nekem eddig ez a tapasztalatom. Oké, akkor ugye minek tettem fel a kérdést. :) Csak azért, mert kíváncsi vagyok az ide írók véleményére is.
Amúgy a dolog úgy függhet össze, hogy a nők nagy része télen hosszú szárút hord, a férfiak pedig egyáltalán nem. Ezzel kapcsolatban volt is egy kérdés ezen az oldalon a napokban, bár igaz, azt nem én tettem fel. Viszont én sem értem ezt, hogy a pasiknál miért nem divat a hosszú szárú csizma. Szerintem nagyon jól néz ki és nem csak a nőkön. Kb. 3-4 hete volt az a nagy havas, latyakos idő, ha jól emlékszem. Legalábbis mifelénk. Teljesen praktikus volt a hosszú szárú csizma és mindenki természetesnek vette, hogy én is azt hordok.
Mivel csak ismételni tudom önmagam, nem értem mi lenne a gond abban hogy egy olyan ruhadarabot most épp egy hosszúszárú csizmát hódítanánk vissza amit megint csak a nők nyúltak le tőlünk.
Elég csak visszatekinteni a múltba ezt is a férfiak hordták úgy mint a nadrágot meg a harisnyát!
Nekem egy okos odvas gúny nevű 72%-os okos kislány írta hogy a nők azért kezdték viselni a nadrágot mert elkezdtek dolgozni illetve olyan feladatokat ellátni amit szoknyába nem lenne pont praktikus.
Na akkor a hosszúszárú csizmára miért is van/volt szükségük???
Ja! Hát persze télen ne fázzanak, esőbe ne ázzanak el stb.
Hát pont ezek miatt egy férfi is hordhatja!!
Férfi vagyok és hirdok rendes hosszú szárú csizmát.
Ilyet: [link]
És mielőtt ez felmerül, közlöm hogy nem vagyok meleg!!
Bocsi 8-as! Az nem női csizma hanem UNISZEX!!
A nők ugyanigy hívják azt a ruhadarabot vagy cipőt amit a férfiosztályról választanak ha épp megtetszik nekik..
Egyébként a férfi acélbetétes bakancsot hordó lányok is állítják hogy azt ők is viselhetik tehát a 7-es versenyzőnek szíve joga azt a csizmát viselni annélkül hogy lemelegeznék ha az acélbetétes lányokat sem éri ez a vád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!