Attól függ, hogy kin van. Sosem szedtem fel csajt a ruhája miatt.
2019. febr. 26. 12:44
3/10 anonim válasza:
Ez a kabát+bokavillantás...tipikus női logika (hiánya).
Kor !
2019. febr. 26. 20:22
4/10 anonim válasza:
A kabát+bokavillantás nem csak női dolog, rengeteg "pasit" láttam szintén hasonlóan felöltözni, ráadásul hóban is. Szóval nem kell itt a nők logikáját kritizálni, ez emberi hülyeség.
2019. febr. 26. 23:03
5/10 anonim válasza:
Látom páran meg is sértődtek rá.
2019. febr. 27. 07:43
6/10 anonim válasza:
tudom, engem nem kérdezett senki, mert nő vagyok, de ezek elég kényelmes, basic ruhák, nem hiszem, hogy a férfiaknak ezekről különösebb benyomásuk lenne :D
azonban sokat hozzátesz, hogy jól beállított képek, jó alakú, divatos nőkön, ezek a ruhák egy nem magas drámai testalkaton vagy nőies testen csak olyan sima ruhák, semmi különös, semmi nőiességet nem hangsúlyoz, de rendben vannak.
2019. febr. 27. 14:40
7/10 anonim válasza:
Nem igazán, mert nekem sokkal jobban tetszik, ha szinesen öltözik egy nő.
2019. febr. 27. 14:59
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. 16F
2019. márc. 22. 22:15
9/10 anonim válasza:
Acélbetétes bakancs rockerre való. Utálom hogy már a bandás pólóktól kezdve a szakadtságon keresztül idáig minden le lett koppintva, de már azt se tudják honnan, csak divat :D ez gáz.
Amúgy túl átlagos, semmi fantázia, egyediség. Nem jönne be.
Legyen vmi stílusod.
Bár lehet csak nekem nem jönnek be a jó kislányok :)
2019. ápr. 19. 14:50
10/10 A kérdező kommentje:
#9 Aha :D a farmernadrágot meg csak a 19. századi munkások hordhatják igaz? :D Senkit sem érdekel a rockerek öltözködési stílusa (a rockereken kívül) :D Egyébként vicces, hogy az a Martens egyébként acél nelküli modell :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!