Hogy tetszenek nektek a chanel kosztümök?
Figyelt kérdés
Én imádom őket, gyönyörűek, fehér, fekete, rózsaszín sokféle változatban tetszenek.
2019. márc. 31. 16:00
1/6 anonim válasza:
Igen, szépek. Nekem is nagyon tetszenek, és ha olyan munkám lenne, (és lenne rá pénzem :D ), akkor szerintem vennék is, de jelenleg hiába öltözök elegánsan, ezt túlzásnak érezném.
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon 90-es évek. És szerintem keveseknek áll jól.
3/6 anonim válasza:
Nagyon tetszenek. Nem most van itt az a pont az életemben hogy ilyeneket vegyek, se pénzem nincs, se alkalom ahova indokolt volna felvennem, már a H&M-es blézereimben is én vagyok a legtúlöltözöttebb általában.
De ha egyszer odáig jutok, boldogan öltöznék így.
4/6 anonim válasza:
Bocs, de nekem egyáltalán nem tetszenek. Az egyszerűbb, nőiesebb szabású, nem feltűnő (színben, mintában, díszítésben) kosztümöket szeretem. Nekem ezek túl "dámásak".
5/6 anonim válasza:
1-2-t leszámítva nekem nem tetszenek. Az utolsó szép (bross nem kéne rá).
De az első "kardigán" (mert ez nem egy kosztüm) olyan, mintha nagyanyám levetett, kinyúlt felsője lenne.
6/6 A kérdező kommentje:
Az nem kardigán, ez ugyan az ami az 5. Képen is van.
2019. ápr. 3. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!