Rózsaszín pólót felvenni férfiként nagyon durva vagy megszokott?
„Nem vagyok meleg..”
Oké, köszönjük. De, mégis mi köze van ennek a szexuális orientációhoz?
Szerintem egyik sem. Mármint normális embereknek nem durva, hanem teljesen oké és megszokott, de még mindig vannak olyanok, akik emiatt beszólnak vagy szimplán degeneráltnak néznek vagy ilyesmi.
Személy szerint én nagyon szeretem, ha egy férfin rózsaszín ruha van. Szerintem csomó mindenkinek jól áll, nagyon szép árnyalatai vannak (és a kedvenc színem). Illetve nekem ez is szimpatikus, hogy valaki fel meri venni és nem attól retteg, hogy most egy rózsaszín pólótól vajon elveszett-e a férfiasságát.
„Komolytalan szín. És nem férfias.”
De kb a 30-as évekig jó volt?:D Ahogy megfordult a leosztás hirtelen a kék lett férfias?:) Nem tudom komolyan venni az ilyen szeszélyes dolgokat ilyen komolyan vevő embereket.
Ez függ a pólótól és a szín árnyalatától is.
Nekem személy szerint nem jönnek be egy pasin a rózsaszín cuccok.
6-os
Férfiak akkor sem hordtak rózsaszín inget, csak pici gyerekek. De ha valaki 2 éves kisfiúra akar hasonlítani, akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!