Napi használatra tornazsák megszokott női táska helyett?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek mennyire ciki illetve mennyire lenne jó egy normális tornazsákot használni sima oldaltáska helyett nők esetében? Pl ilyet: [link]
Ti bevállalnátok napi használatra?
2018. máj. 12. 14:55
1/7 anonim válasza:
Férfi szemmel nincs ezzel baj, ha fiatal vagy. Ha fiatal és csinos vagy, akkor meg bármit horhdhatsz, úgyis az maradsz. :)
2/7 anonim válasza:
Ha 18 alatt vagy, oké, amúgy nem. Egyáltalán nem NŐies.
3/7 anonim válasza:
Nekem van egy, igaz, ettől sokkal olcsóbb volt. Általában nem azt használom, de ha mondjuk a húgommal megyek sétálni, és csak minimális mennyiségű cuccot viszek - pl. kulcs, papírzsepi, innivaló -, akkor ez sokkal jobb, mintha a rendes táskámat cipelném. Kisgyerekkel nem mindegy, szóval gondolom, anyukáknak is jó lehet. Ha ki akarok öltözni, majd akkor leszek nőies. 19L
4/7 anonim válasza:
Ha ilyen trendibb fazon, akkor szerintem nem rossz. Valamelyik évben az egyik divat blogger is hordott ilyet.
Bár nem tudom hogy most mennyire divat. De ha tetszik, hordd. Nem rossz.
5/7 anonim válasza:
Itt a másik fele:
A terep minta nem tetszik, ha más lenne lehet felvenném, de nem munkába. Csak valami laza programra.
6/7 BulmaSwan válasza:
Szerintem teljesen jó. Csak nehéz dolgot ne rakj bele mert akkor a vékony pántjai miatt vághatja a vállad szerintem. De sétáláshoz, fesztiválra, kicsi bevásárlásra, vagy ahhoz hogy benne legyen a mobilod, irataid, üdítő, esernyő arra jó.
7/7 anonim válasza:
Nem, hülyén néz ki.
Egy normális pl. szövet hátizsák! miért nem jó? Az legalább csajos is.
Én mindenhová azt hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!