Nagyon durva lenne ez a bokacsizma egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Télre szeretném ezt ( [link] a cipőt hordani. Jó lenne, vagy inkább hagyjam? Februárban leszek 15 éves.2017. nov. 4. 15:49
1/17 anonim válasza:
Szerintem még fiatal vagy hozzá. De kinek mi:)
2/17 anonim válasza:
Te tudod. Amúgy nekem tetszik, van is hasonlóm, de már 20 fölött vagyok.
3/17 anonim válasza:
Miért lenne durva egy bakancs egy 14évesnek?
5/17 anonim válasza:
Télre biztos nem vennék magas sarkú és béleletlen cipőt. Ez nem téli, lefagyna benne a lábad, arról nem is beszélve hogy eleshetsz.
6/17 anonim válasza:
Én durvának tartom ezt a csizmát egy 15 éves lánynak, de én ufó vagyok a mai világban.
7/17 anonim válasza:
Szerintem is, picit durva lenne, 1-2 évet még várj rá. Mondjuk lehet, hogy idősebbnek nézel ki a korodnál, és ha passzol a stílusodhoz, akkor oké.
8/17 anonim válasza:
Szerintem vagány és tetszetős darab. Semmi durva nincs benne.
10 éves lesz a nagyobb lányom, simán engedném neki 14 évesen.
Inkább ez mint magassarkú.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, ment a zöld pacsi. :) Azért még átgondolom :)
2017. nov. 4. 23:03
10/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon dekoratív hatást kelthetsz egy ilyen darabban:)
Lassan 15 lesz, mi a baj abban hogy nőiesedik az öltözködésben?
Egyébként mindneki úgy beszél mintha a tajgán élnénk. 2 éve télen gyakorlatilag hó sem esett 1 hétnél tovább:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!