Ez miért van? Valaki eltudná magyarázni?
Nahát az van, hogy a Deichmann honlapján kinéztem egy bokacsizmát. Eddig minden szép és jó, úgy döntöttem, nem rendelek az online shopból, mégis inkább jobb lenne felpróbálni, ezért elmentem a legközelebbi Deichmann üzletbe. Csakhogy a boltban még a fele (!!) sem volt kirakva azoknak a bokacsizmáknak, amik fent voltak a honlapjukon. Többször át néztem a sorokat, és végül üres kézzel kellet kijöjjek, legnagyobb csalódásomra.
És egyszerűen nem értem, hogy ez miért van... Esetleg valakinek van valami ötlete. hogy ezt miért csinálják? Más boltokban is előfordult már ilyesmi?
Nyilván nem dőlt össze a világ amiért nem tudtam megvenni, de eléggé ideges vagyok, amiért tök feleslegesen elmentem...
Kevés a hely a boltban
Amúgy megrendeled, ingyen vidzik és ha nem tetszik beviszed a boltba és elálsz a vásárlástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!