Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki, eltudná nekem magyaráz...

Valaki, eltudná nekem magyarázni, hogy is működik pontosan a végtelenített szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
Sajnos semmit nem tudok róla. Hallottam már ezt is, azt is. Hogy elég egyszer megcsináltatni, és volt szőr, nincs szőr. Azt is, hogy többszöri alkalommal kell elmenni, körülbelül 6-10 alkalom, és utána nincs szőr. Meg azt is, hogy elmész, és utána csak egy ideig nem leszel szőrös, utána ugyanúgy. Köszönöm a tájékoztatást!

2014. febr. 24. 01:56
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
En egy kozmetikustol kerdeztem errol es azt mondta h amit a kozmetikaba kinalnak vegleges szortelenitest az voltakeppen nem vegleges csak hosszabb idejig tart mint a gyantas megoldas. Ez azert van allitolag m a kozmetikus nem vasarolhat olyan teljesitmenyu gepet ami vegleg megoldja a szor problemat. Allitolag csak orvosok rendelkeznek ilyen geppel. Nekem azt mondtak h borgyogyasznal talalhato ilyen.
2014. febr. 24. 02:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Többször kell menni mivel a szőr nem egyszerre nő, hanem szakaszokban, így egy alkalom nem elég.

És véglegesen semmiféle módszer nem tudja megszüntetni a szőrösödést. A szőr mindenképp ki fog nőni majd hónapok vagy évek múlva újra... hogy kinél meddig tart azt nem lehet tudni.

2014. febr. 24. 02:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. febr. 26. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!