A végtelenített szőrtelenítés fájdalmas és tényleg nem nő ki soha többé utána a szőr?
Barátnők kozmetológus,ilyen helyen dolgozik,és ő csinál "végleges" szőrtelenítést,megcsinálta saját magának is,és hát igen,visszanőtt a szőr pl. a karján is,de természetesen az ügyfeleknek kötelező azt hazudniuk,hogy végleges.
Érdekes,hogy fekete nőknek nem csinálnak ilyet náluk,mert valami olyasmi van,hogy a bőrszínük miatt visszaveri a fényt vagy nem tudom,és olyan,mintha meg sem csinálták volna a kezelést.Csak világos bőrűeknek hatásos azzal a technológiával amivel ő dolgozik,de iszonyatosan drága azt tudom.És több kezelésre is vissza kell menni,nem elsőre szedik ki mindet.
A lézeresnél olyan kis csípéseket lehet érezni, nem kimondottan fáj, de nem kellemes. Főleg a végére. Bár több részletben csinálják.
Van villanófényes, ezt nem ismerem, csak itt írta valaki nemrég.
És állítólag "csak" 5-7 évig tart a hatása, nem teljesen végleges. Ezt is itt olvastam...
Majd biztos jön valaki, aki esetleg "testközelből" ismeri ezeket.
Én 10 évvel ezelőtt csináltattam meg és azóta VÉGLEG megszabadultam az összes szál szőrtől azokon a területeken amit megcsináltattam!
Az igaz, hogy amit árként olvasol hírdetésekben az általában EGY kezelésre vonatkozik. Egy kezelés pedig nem elég. Kb 5-6 kezelés kell ahhoz, hogy az összes szál eltűnjön, mivel nem minden szál nő egyszerre!
Csak azokra a szálakra hat a lézer ami éppen növő fázisban van, vagyis összeköttetésben van a szőr gyökerével és a lézer KIÉGETI a gyökerét.
Ami alvó fázisban van arra nem hat. Ezért kell ismételni kb 2 havonta a kezelést.
Nekem 6 kezelésre volt szükségem ahhoz, hogy az összes szálat eltüntessék.
Ennek már 10 éve és örülök, hogy megcsináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!