Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Eltudná magyarázni nekem...

Eltudná magyarázni nekem valaki, hogy hogyan működik a piercer és a tetováló betanítása?

Figyelt kérdés
hogyan lehet gyakorolni, az oktató mikor enged emner közelébe, mi történik, ha az oktató azt mondja, hogy most már elég jól megy boldogulok egyedül, hogyan lehet munkát találni tök kezdőként, ilyenekre gondolok.
2013. dec. 28. 11:27
 1/2 A kérdező kommentje:
bocsi: el tudná
2013. dec. 30. 10:48
 2/2 remajonéz válasza:
Hát a piercer betanítása nem hiszem,hogy egy hatalmas dolog lenne,azt nem tudom hogyan gyakorolják,de a tetoválást disznóbőrön szokták. A betanítás nem igazán működik szerintem. Alapból jól kell tudnod rajzolni,és persze a sok gyakorlás,nem tanulás. Tanulni maximum csak azt kell,hogy a bőrön hogyan használd a tűt,de azt is inkább csak megszokni.
2014. jan. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!