Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent, ha egy héten...

Mit jelent, ha egy héten kétszer ugyanabban a ruhában jön?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy az a kedvenc ruhája, de elnézve egyes nők ruhatárát, az izgulást, hogy mit vegyenek fel, a próbálgatásokat, igenis furcsa, hogy valaki 4 nap alatt 2x ugyanabban a ruhában van. A nyár is teheti, hogy valami lenge kell, de az is lehet, hogy nincs sok ruhája? Vagy ha van, de nem mást hord, akkor mi értelme a sok ruhának? És ha nincs sok ruhája, az mit jelent?

Elnézve a göncöt, vehetne ebből akár ötöt is, akkor senkinek nem tűnne fel, miben jár, de ugyanazt felvéve igen, és meglepődtem, mert eddig erre nem volt példa, pedig látok elég nőt napi szinten, hogy mi van rajtuk, és ennyire nem ismétlődik.

2019. jún. 15. 00:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
Egy kicsit eltér a véleményem a többiekétől. Persze,nem kérdés,kimossa,felveszi. De az természetes,h egy nő költ ruhára,ahogy az is,h a pasiknak ez számít. Nem pont az,h mi van rajta,de az összkép igen. Én nem szoktam azonos ruhadarabból többet venni,egyszerre főleg nem. Ha vmi nagyon bejön hasonlót veszek,de uazt nem. Nem szórom a pénzem ruhára,vannak egész jó árban ruhák,rengeteg akció van,és ma már a turis ruhák se rongyok. Kérdés,h tanul-e még a barátnö,v dolgozik,egyszer fordult elő ez a tórténet,v rendszeresen? Ha még tanul,akkor ez természetes,3s az is,ha egyedi az eset. De ha dolgozik,keres,egy kicsit öltözzön változatosabban.
2019. jún. 15. 10:06
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem barátnő. Ennyire hülyének ne nézzetek már, akkor megkérdeztem volna tőle...

Arra gondoltam, hogy mivel ez nyári ruha, lehet, hogy nem készült még fel a nyárra, ezért nincs sok hasonlója, mert hirtelen jött a forróság.

2019. jún. 15. 11:02
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Van mosógépe. Első randikon én is túlszoktam gondolni a ruha kérdést, utána nem érdekel. Simán felveszem a kedvenc pulcsim egy héten 3x. Első pasimnál azt is túlgondoltam, hogy mit hisz majd ha 2x egymásutáni nap ugyanolyan bugyiban lát. Az mindegy, hogy egy-egy színből és fazonból van 4-5 ugyanolyanom :D

amúgy 1. Az emberek java sosem hordja a ruhatára egy részét. Nekem az utóbbi pár évben ingott a súlyom rendesen, korábban nem volt ilyen stressz orientált a fogyásom/hízásom, első súlyvesztésnél megváltam a ruháktól. Majd történt valami és visszatértem a kiinduló súlyomhoz. Utána pedig át is léptem azt. Emiatt van több olyan ruhám ami nem jó méretben, de nem válok meg tőle mert reális, hogy rámjöhet a következő stresszes időszakban.

2. mindenkinek vannak kedvenc ruhái

3. lehet kevesebb van neki, akár anyagi akár más okból (capsule wardrobe most divatos, kevés számú egymással jól kombinálható ruhák)

4. ő nem tartja olyan jelentősnek, lehet észben sem tartja miben láttad már.

2019. jún. 15. 11:40
 24/33 A kérdező kommentje:
Nem randi volt, nem a barátnőm. Lehet, hogy rossz helyre küldtem a kérdést, mert a divatba kellett volna, de azért tettem egyéb kérdésekbe, nem a randizásba vagy az együttélésbe.
2019. jún. 15. 12:46
 25/33 anonim válasza:

Érdekes személyiség lehetsz 😂

Tudod nyár van ilyenkor igyekszik az ember úgy öltözni hogy ne legyen melege, ne izzadjon stb. Én is ha találok egy olyan legginst vagy felsőt ami kényelmes és nem izzadok bele totál akkor veszek min 3-3 darabot. Ja ha Ő még nem is tesz így de létezik mosógép.

2019. jún. 15. 12:56
 26/33 anonim ***** válasza:
0%
Undorodom a külsőségekkel foglalkozó emberekkel. Van, mikor 4 napig hordok egy nadrágot, 2-3 napig egy pólót. Vannak egyedüláló pasi ismerőseim, ők egy hónapig se cserélik le a ruháikat és büdösek is. Na és akkor mi van?
2019. jún. 15. 13:20
 27/33 anonim ***** válasza:
79%

"2-3 napig egy pólót. "

Ez azért durva. Főleg nyáron. Ennek semmi köze a kulsosegekhez, inkább az igenytelenseghez.

2019. jún. 15. 13:28
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező igen, rossz helyre tetted a kérdést, és rosszul tetted fel.

Mivel egy konkrét személyre vonatkoztattad, nem általánosítottál, ezért mindenki részéről egyértelmű,hogy barátnőről beszélsz.

Egyébként ha nem az, áruld már ez miért is zavar az Téged,hogy valaki, v. valakik, hetente többször vesznek fel egy ruhadarabot?

Szívből kívánom Neked ismeretlenül is,hogy életed legnagyobb problémája ez legyen!

2019. jún. 15. 16:58
 29/33 A kérdező kommentje:

Közben átkerült öltözködésbe a kérdés, köszönöm!

Nem zavar, csak nem ehhez szoktam. Még tetszik is a puritánsága! És inkább szomorú vagyok, hogy ha neki sikerül ez, akkor másnak miért van annyi ruhája, hogy pokollá teszi társa életét, hogy már az ő szekrényébe is pakol, a kanapén is hagy ruhát, a széken, a szekrény nyitóján kívülről, az ágy szélén, mindenhol. És emellett igyekszik is változatosan öltözködni. Aztán hirtelen meglátom, hogy valaki 4 nap alatt kétszer veszi fel azt a ruhát, és ledöbbenek, hogy húha, valaki rosszul nyomja. Vagy a pazarló vesz eszméletlen sok ruhát, vagy az ismétlő szerény. Inkább az előbbi! És ez a zavaró, hogy lám, mégis csak lehet ugyanazt a ruhát kétszer felvenni egy héten.

Úgyhogy igen, megzavarodtam, de nem az ismétlő miatt, hanem hogy évekig szenvedtem a ruhapazarló miatt, és tessék, egy hét alatt lerántottam róla a leplet, hogy lám, csak te vagy ilyen pazarló, más nem.

Most jobb? Írjak minden válaszhoz kisregényt?

2019. jún. 15. 17:19
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus.

Kezeltesd magad.

2019. jún. 15. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!