Mit jelent, ha egy héten kétszer ugyanabban a ruhában jön?
Lehet, hogy az a kedvenc ruhája, de elnézve egyes nők ruhatárát, az izgulást, hogy mit vegyenek fel, a próbálgatásokat, igenis furcsa, hogy valaki 4 nap alatt 2x ugyanabban a ruhában van. A nyár is teheti, hogy valami lenge kell, de az is lehet, hogy nincs sok ruhája? Vagy ha van, de nem mást hord, akkor mi értelme a sok ruhának? És ha nincs sok ruhája, az mit jelent?
Elnézve a göncöt, vehetne ebből akár ötöt is, akkor senkinek nem tűnne fel, miben jár, de ugyanazt felvéve igen, és meglepődtem, mert eddig erre nem volt példa, pedig látok elég nőt napi szinten, hogy mi van rajtuk, és ennyire nem ismétlődik.
Micsoda bűn!
Néhány tipp:
- az a kedvence
- sietett es pont az akadt a kezebe
- elfelejtett, hogy rajta vokt
- lexarja
De jó neked hogy nincs más dolgod mint ilyeneket megjegyezni. Én nagy ívben teszek rá hogy ki mit vesz fel ha ápolt és nem büdös.
Sose értettem meg az ilyen embereket akik másokkal foglalkoznak, főleg ilyen jelentéktelen dolgokkal hogy mikor mit vesz fel.
Én azon csodálkozom, hogy igénytelenséget gondolnak mögé (felveszi a szennyes ruhát)... mikor még ilyen rocker gyerek voltam, volt 3 fekete farmerem, 7 rövidujjú fekete pólóm, ugyan ennyi hosszú ujjú és 3 fekete garbó. Bárkinek tűnhetett úgy, hogy évekig ugyan az a ruha van rajtam. :D
32/f
Rocker gyerek voltal? Pacsi! :)
43F
#6. Metál leginkább, meg most is, csak már máshogy öltözködöm. :D
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!