Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent, ha egy héten...

Mit jelent, ha egy héten kétszer ugyanabban a ruhában jön?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy az a kedvenc ruhája, de elnézve egyes nők ruhatárát, az izgulást, hogy mit vegyenek fel, a próbálgatásokat, igenis furcsa, hogy valaki 4 nap alatt 2x ugyanabban a ruhában van. A nyár is teheti, hogy valami lenge kell, de az is lehet, hogy nincs sok ruhája? Vagy ha van, de nem mást hord, akkor mi értelme a sok ruhának? És ha nincs sok ruhája, az mit jelent?

Elnézve a göncöt, vehetne ebből akár ötöt is, akkor senkinek nem tűnne fel, miben jár, de ugyanazt felvéve igen, és meglepődtem, mert eddig erre nem volt példa, pedig látok elég nőt napi szinten, hogy mi van rajtuk, és ennyire nem ismétlődik.

2019. jún. 15. 00:20
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
93%
Nekem nincs sok ruham, de a polokat,felsoket csak egyszer veszem fel(foleg kanikulaban)aztan mosom oket.Mivel egy napi hasznalatban nem koszosak "csak" esetleg izzadsagszaguak igy nemelyiket eleg kezzel kimosni.Egy- ket nap mulva mar ujra felvehetem.Hogy ettol valaki csoronak,igenytelennek,koszosnak tart,nem igazan erdekel.
2019. jún. 15. 06:29
 12/33 anonim válasza:
100%
Hallottál már mosógépről?
2019. jún. 15. 07:31
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

"Elnézve a göncöt, vehetne ebből akár ötöt is"

Ez egy alap cucc, ami elég olcsó ahhoz, hogy többet megengedhessen belőle? De ha ezt is tenné, akkor megint "ugyanaz" lesz rajta, nem? És dehogynem veszed észre, már ki vagy rá hegyezve.

Nekem is vannak tök egyforma ruháim. Tetszett a stílus/anyag/szín, vettem többet. Ennyi erővel nálam is tűnhet úgy másnak, hogy ugyanabban vagyok megint, de pont nem érdekel. Nem minden nő kattog a ruhákon, a környezetemben egy darab ilyen nincs.

Az meg, hogy ha nála nem is így van, és miért nincs sok ruhája, mi honnan tudjuk? Te randizol vele, nem?

2019. jún. 15. 08:13
 14/33 anonim ***** válasza:
62%
Valószínűleg csak normálisabb, mint az átlag nő, és nem ruhákra szórja el a pénzét.
2019. jún. 15. 08:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy-két kedvenc darabom, állandóan azokat hordom. Ebben a melegben kimosom, és a balkonon pár óra alatt megszárad, ha ügyesen terítem, vasalni sem kell.

De hogy te milyen idegesítő vagy, nem semmi. Milyen dolgokkal foglalkozol....

2019. jún. 15. 08:55
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam hogy már ez is baj ha egy héten 2x van az emberen ugyan az a valami. Anyám naponta tiszta felsőt vesz pedig ő csak bemegy benne meg haza jön. A munka helyén átöltözik. Én elhordok egy felsőt 2 nap is itthon pedig van hogy 3-4 napig attól függ mennyire retkelem össze. Ha nagyon akkor egy napig hordom. Nem igazán érdekelt sosem senki véleménye hogy meddig hordok egy felsőt. Nyílván nem addig hogy már olyan büdös legyek hogy dongnak a legyek. Egyébként van elég göncöm de a megszokottakat használom.
2019. jún. 15. 09:07
 17/33 anonim ***** válasza:
97%

Semmit nem jelent. Kimosta, megszáradt, és felvette, ennyi.

Ha ekkora gond, mondjad neki, legalább tudja mekkora kretén vagy.

2019. jún. 15. 09:08
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok ruhám van,de vannak kedvenceim.Van,hogy amit este leveszek,kimosom és lehet ez előfordul 3 napon át is de nem érdekel ki mit szól.
2019. jún. 15. 09:19
 19/33 A kérdező kommentje:
Az idegesítőzést többször megkaptam, köszönöm. Nem szoktam felfigyelni ilyenre, csak most nagyon meglepődtem, ennyi. Nem ítélem el érte. Ártatlan kérdés volt, hogy ez mit jelenthet. Mert nagy általánosságban nem ezt tapasztalom, hanem hogy olyan ritka a ruhaismétlés, hogy fel se tűnik kéthetes távlatban.
2019. jún. 15. 09:42
 20/33 A kérdező kommentje:
#14: na, valami ilyesmire gondoltam! :D Csak azt nem tudom, hogy az az átlag, aki ruhára szórja el a pénzét, vagy az, aki nem.
2019. jún. 15. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!