Akinek dress code van a munkahelyén, az nem féltékeny arra akinek nincsen?
Figyelt kérdés
Pl nyári hőségben2019. máj. 30. 14:57
41/45 anonim válasza:
És? Ettől még ugyanúgy igaz, amit írtam, hogy kellemesebb nem hólyagosra égni, mint igen.
42/45 anonim válasza:
Nálunk elég laza a dress code. De pl a hosszú nadrágot és inget elvárják. Nem lehet pl rövidnadrágban menni.
Cserébe klimatizált irodákban dolgozunk és hozzájárulnak a ruhavásárláshoz is. Szerintem így fair a dress code. Nem érzem tehernek.
43/45 anonim válasza:
én irodista vagyok, ezért nekem mindennap ki kell öltöznöm: fehér blúz, testszínű hari és fekete szoknya (amibe blúz szigorúan betűrve), szoknyához öv. sokszor kényelmetlen de ennek ellenére én szeretem , egy percig se vagyok féltékeny arra akinek nem írnak ilyet elő, mert én úgy vagyok vele, hogy tőlem nőtől elvárható hogy nőiesen jelenjek meg. nem csak munkahelyen hanem mindenhol.
44/45 anonim válasza:
Kiöltözve nyilván gördülékenyebben fut az excel.
45/45 anonim válasza:
Több olyan munkahelyről hallottam már, ahol irodában dolgoznak, de idegenekkel, ügyfelekkel sosem találkoznak, és mégis dress kód van.
Mi ennek az értelme, amikor úgyis csak egymást látják?
Egyedül olyan helyen és olyan dolgozóknál van értelme, ahol ezzel kifelé egy egységes arculatot mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!