Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek dress code van a...

Akinek dress code van a munkahelyén, az nem féltékeny arra akinek nincsen?

Figyelt kérdés
Pl nyári hőségben

2019. máj. 30. 14:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
69%
Rengeteg helyen nincs klíma. Majd akkor pattogjanak dresscode-ról (bármilyenről, nem csak az öltönyösről!), ha ehhez biztosítják a megfelelő hőmérsékletet. Tehát nem a 30 fokos irodát, hanem a 22 fokost.
2019. máj. 31. 21:49
 32/45 anonim ***** válasza:
De, mikor ilyen irodában dolgoztam, nagyon féltékeny voltam nyáron azokra, akiknél nem volt dress code. Nekünk férfiaknak előírták a hosszúnadrágot, a nőknél a spagettipántos topért, miniszoknyáért sem szóltak. A légkondi gombját meg leragasztották a fázós nők, így egyáltalán nem ment, meleg volt és büdös, az ablakot sem nyitottuk, nagyon kínlódtam, sokszor voltam rosszul. A főnököt meg nem érdekelte a probléma, mert a kis irodájában ült, ahol nem ragasztgatta le a légkondit senki. Néha bementem (normális) rövidnadrágban, de akkor meg álló nap beszólogattak. Értelme sem volt a dolognak, hiszen sosem láttunk ügyfelet, vendéget. Közel álltam hozzá, hogy a munkavédelemhez forduljak, de aztán megszűnt a cég.
2019. jún. 2. 12:01
 33/45 anonim ***** válasza:

32.

Látod? Egyenjoguság van mi?

A nőknek kint lóg mindenük, de mi férfiak öltözzünk be nyakig.

Én sosem engedek az erőszaknak az 5*-os szállodákban szoktam a főpincérekkel összeszólalkozni mert én shortban vagyok nyáron és a vacsoránál belém kötöttek hogy izzasszam magam valakik kedvéért hosszuba mikor azt eleve nem is viszek magammal!

Persze a pitcsák meg mehettek szinte bikinibe enni mert a pincérek este rájuk verik a fhaszukat.

2019. jún. 3. 08:14
 34/45 A kérdező kommentje:
32. Mit szóltak volna ha szandálban mész be dolgozni, ha már a nőknek lehet?
2019. jún. 3. 08:14
 35/45 anonim ***** válasza:
Vagy szoknyába ?
2019. jún. 3. 09:26
 36/45 anonim ***** válasza:

Ahol a nőktől eltűrik a spagettipántos topot meg a strandpapucsot, az valami olyan tróger hely lehet, ahova szerintem a pasik is nyugodtan bejárhatnak glottgatyában. Nem is értem az ilyeneket.

Nálunk mindenki azt hord melóba, amit akar, ügyféllel se találkozunk, mégse jutna eszembe fedetlen vállal jönni dolgozni. Ujjatlant maximum úgy veszek, ha fölé veszek egy inget, ami takar. Hosszú nadrág, zárt cipő alap. Harisnyát mondjuk én se vennék, inkább a halál. :DD De kiváltható egy jó anyagú hosszúnadrággal. :)

Ja, és nem légkondis irodában dolgozok.

2019. jún. 3. 10:12
 37/45 A kérdező kommentje:
36: Nyarat hogy bírod? Hosszúban és zárt cipőben?
2019. jún. 3. 10:32
 38/45 anonim ***** válasza:

Hát hogyhogy hogy? Izzadva, oszt' kész. :D Hidegvizes rongy mindig van nálam, azzal törölgetem a bőröm, egész jó úgy.

De hétvégente, mikor rövidnadrágot húzok, akkor is ugyanúgy melegem van és izzadok, szóval nem oszt, nem szoroz az a plusz 20 centinyi nadrág. A nyitott szandálokat, papucsokat meg eleve utálom, nyáron meg pláne borzalmas ezeket hordani.

Hazaérkezés után zuhany, jéghideg innivaló, és heti kétszer-háromszor uszoda estig.

Párom is hasonlóan bírja, neki hosszú vastag munkásruhája, és acélbetkós munkáscipője van nyárra is, de valahogy túléli.

A melegen már nem segít a rövid ruha, cserébe egy hosszabban talán nem perzselődik vörösre az ember. Nem hinném, hogy véletlen, hogy a legnagyobb hőségben élő sivatagi népek is beburkolóznak hosszú ruhákba, nem egy szál bugyiban rohangálnak.

Tulajdonképpen néha kellemesebb egy vékony anyagú hosszú nadrág, mint egy farmer rövidgatyám. Pólóban meg abszolút komfortosabb, hogy van ami felfogja az izzadságot, nem csorog rajtam, mint egy ujjatlanban.

2019. jún. 3. 10:39
 39/45 anonim ***** válasza:

Mindenki sír, h meleg van meg büdös a munkahelyén. Erre találták ki a home officet.

Persze ilyenkor a sok buta rabszolga azzal jön, h jajj nem, neki kell egy rabszolgaterep ahol bejár, mert otthon nem tud koncentrálni, csak bent ahol korbáccsal verik a managerek a hátát. Erre meg hivatkozhat a hülye manager amikor elmennék egész nyárra home officera, h jajj látod a cég 90%-a (aki ostoba szolga) bejár, meg különben is, ők szívesen járnak be, neked is be kell.

2019. jún. 3. 18:43
 40/45 anonim ***** válasza:

38-as

Az arabok a 10%-os páratartalom (+szinte állandó szél) mellett könnyen teregetik magukra a lepedőt, még a 40 fokot is simán ki lehet ott bírni. Itt már 25-ben folyna róluk a víz az 50% vagy még nagyobb páratartalom mellett.

2019. jún. 3. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!