Ilyen kivágásu póló jó lesz utcan arcodkodni?
Figyelt kérdés
Meg kell mutatni az átlag embernek hogy tobb vagyok. Ebbe feszengenék mindenkinek. Jo sokat gyúrtam.akkor mar had lassak!
2019. máj. 28. 08:56
1/13 anonim válasza:
persze bro
Mutasd meg a csicskáknak ki a király ,rajtam is mindig ilyen van
2/13 anonim válasza:
Szerintem egy szarrá nyúlt trikó sokkal macsóbb
3/13 anonim válasza:
Hat ez natyon otvan tess meglatya malyd az uca nepe ki a valaky!! Kiralycsazar lesszel en mondom neked en mondom
Lassak csak gyuros iszamid feszegess nekik feszeges!+!!!!!
4/13 anonim válasza:
Ha meg akarod mutatni, hogy több vagy akkor inkább mászkálj teljesen pucéran
Miért? Mert az átlag emberek is hordanak ruhát és nehogy már te is lesüllyedj az ő szintjükre
5/13 anonim válasza:
Inkább hamár úgyis itt a jó idő akkor köldökig érő hónaljkivágásos atlétát vegyél fel.
6/13 anonim válasza:
Jó lesz tesa. De mindenképp valami márkás téma legyen, az fontos. Névtelen szart ne húzz magadra,m még a végén azt hiszik a konyharuhát vagy a függönyt tekerted magadra.
8/13 anonim válasza:
Vegyél fel inkább izomtrikót, úgy még jobban fognak látszani az izmaid.
9/13 anonim válasza:
Garantaltan szopni akarnak majd a lanyok. Tapasztalatbol mondom
10/13 A kérdező kommentje:
Vissza a kérdésem a testépítés kategóriába ! En egy testszobrasz vagyok !!
2019. máj. 28. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!