Pólóban egy nagy rakás shitül nézek ki. Miért van ez?
Pedig direkt méretre veszem őket. Pont akkora amekkorának lenni kell. Még is, mintha nem is látszana hogy edzenék. Ami persze nem igaz, mert mindeki ennek az ellentkezojet mondja, de nekem atletaban sokkal jobban tetszik. Ott szepen látszik a gömbölyű szepretaltvall a 43as kar a csikós alkar és a mellek,
Pólóban meg pf...
Ti hogy vagytok ezzel?
Kit érdekel?
Még egy magamutogató instangrammos gyerek...
Mert ti nem azért edzetek, hogy jól nézzetek ki? Erről szól leginkább a testepités. Szóval nekem ne adjad a dinkát első.
második: Csinálom is folyamatosan. Remelem egy két év múlva már kabátban is látszani fog. :D
harmadik: Végülis igazad van. De halistennek nem arról van szó, hogy csak a jót akaroim látják rajtam, Csak mint sok mindeki én sem vagyok megelégedve a testemmel, főleg ha szerintem nincs elég látszata a munkának.
Slim fit polokat vegyel ne ezt a teglatest tipusu egybe az egesz szabasu polokat. A slimfitbol ram az m-es es s-es is jo pedig nekem is 43.5 cm a felkarom.
180cm vagyok 89kg 15% tzsvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!