Mit illik viselnie egy női vendégnek egy esküvőn?
én se mennék fekete-fehér-pirosban, meg igyekezni kell nem túlöltözni vagy túlvetkőzni a menyasszonyt :) mégis az ő nagy napja, valami szolid ruhát érdemes venni
én egy fehér vádliig érő ruhában voltam, amin nagy kék virágok voltak, és szűk volt
ott ahova mentem valamiért az a szokás hogy mindenki átöltözik :D nekem ez a halálom, szóval egy régebbi lila lengébb de szép anyagú elegáns ruhámat is elvittem, az térdig ért
a lényeg, hogy ne legyen se koszorúslány ruha, se bulis, inkább olyan elegánsabb vonalon, de ha nem rövid és testre simul valamennyire a ruha, az se gond... az összhatás a lényeg, hogy megtiszteld azt, akié az esküvő
Továbbra sem fogod fel, hogy mi a különbség. Rendben.
„ahogyan Téged és az exed is biztosan volt aki megszólt érte, legfeljebb nem hallottad.”
Szerinted mennyire érdekel ez engem?
Szóval szerinted százalékosan nagy esély van olyan emberek előfordulására, akik hasonlóképp viszolyognak a fehér és a fekete színtől egy esküvőn, mintha kiverném a leves mellett a vacsorán?
Nevetséges. Én elsoroltam, hogy a hangoskodás mellőzése miért segíti elő a társas együttélést stb. Te ellenben semmit(!) nem hoztál fel. Amennyiben az ifjú párnak semmiféle gondot nem okoznak ezek a színek, mindenki szájhúzása meg a hátam mögött való picsogása csupán nyárspolgári műsor. Amire nem adok. És nem, nem tartom valid szabálynak összességében. Ezt nem tudom honnan szedted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!