Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit illik viselnie egy női...

Mit illik viselnie egy női vendégnek egy esküvőn?

Figyelt kérdés
2 hét múlva megyek életem első esküvőjére, viszont nem tudom mit illene viselnem. Van egy sima fekete pántos feszülős szoknyam illetve ilyen zöld színben ami szintén feszülős. Ilyet még fel lehet venni vagy inkább valami lenge szoknya kéne nem testre simuló? 19/l

2019. máj. 24. 06:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%
#10: Mitől idejétmúlt? Már böfögni, fingani, hangoskodni is illik társaságban?Kiverni is ér?
2019. máj. 24. 18:02
 12/31 anonim ***** válasza:
58%
A böfögés, fingás és társaik, reflexszerűen viszolygást keltő dolgok (hozzáteszem van kultúra ahol társaságban való étkezés közben a természetes bélműködés és emésztés okozta dolgok természetesnek számítanak, de persze ettől még számomra is gusztustalanok ebben a kultúrában). Na mindegy. A lényeg, hogy kb a másik arcába tüsszentéssel hozod össze a ruha színének kiválasztását:D Ebben az esetben pedig nálad van probléma. A végletekig szervilis droidok működnek így. Legalább egy kis hajlandóság lenne bennetek relativizálni az efféle avitt dolgokat.
2019. máj. 24. 18:14
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
A kiverésre és hangoskodásra direkt nem tértem ki, olyan evidencia. Ahol nem szabad hangoskodni, ott valószínűleg megzavarod más kulturális tevékenységét, szórakozását, nyugalmát. Azaz tényleges okok húzódnak a háttérben. Szeméremsértő magatartás pedig had ne taglaljam miért ne...
2019. máj. 24. 18:16
 14/31 anonim ***** válasza:
53%
Aha, szóval Te megmondod, hogy mi az amit be kell tartani az illemszabályok közül és mi az amit nem. Értem.
2019. máj. 24. 18:19
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem érted amit olvasol az téged minősít, az, hogy utána privátban írogatsz az meg végképp. Esküvőre feketében, pirosban és fehérben NEM ILLIK menni. Úgy, ahogy például nem illik hangosan csámcsogva rágózni az asztalnál, hangosan ásítani. Oké, hogy Téged pl. nem zavar ha valaki mégis ezeket a színeket viseli, nyilván olyan is van aki viccesnek tartja ha valaki böfög/fingik az asztalnál, sőt valószínűleg még olyat is találsz aki nevetne rajta ha valaki kicsapná, viszont a többség megszólja érte, ahogyan Téged és az exed is biztosan volt aki megszólt érte, legfeljebb nem hallottad.
2019. máj. 24. 19:03
 16/31 anonim ***** válasza:

én se mennék fekete-fehér-pirosban, meg igyekezni kell nem túlöltözni vagy túlvetkőzni a menyasszonyt :) mégis az ő nagy napja, valami szolid ruhát érdemes venni

én egy fehér vádliig érő ruhában voltam, amin nagy kék virágok voltak, és szűk volt

ott ahova mentem valamiért az a szokás hogy mindenki átöltözik :D nekem ez a halálom, szóval egy régebbi lila lengébb de szép anyagú elegáns ruhámat is elvittem, az térdig ért

a lényeg, hogy ne legyen se koszorúslány ruha, se bulis, inkább olyan elegánsabb vonalon, de ha nem rövid és testre simul valamennyire a ruha, az se gond... az összhatás a lényeg, hogy megtiszteld azt, akié az esküvő

2019. máj. 24. 22:49
 17/31 anonim ***** válasza:
39%

Továbbra sem fogod fel, hogy mi a különbség. Rendben.

„ahogyan Téged és az exed is biztosan volt aki megszólt érte, legfeljebb nem hallottad.”

Szerinted mennyire érdekel ez engem?

2019. máj. 24. 23:23
 18/31 anonim ***** válasza:
25%
Szóval tudod, hogy illetlenség, el is fogadod, csak nem érdekel, de én vagyok aki nem értem. Mesélsz még vagy elfogadod, hogy buta vagy ehhez a vitához?
2019. máj. 24. 23:43
 19/31 anonim ***** válasza:
53%

Szóval szerinted százalékosan nagy esély van olyan emberek előfordulására, akik hasonlóképp viszolyognak a fehér és a fekete színtől egy esküvőn, mintha kiverném a leves mellett a vacsorán?

Nevetséges. Én elsoroltam, hogy a hangoskodás mellőzése miért segíti elő a társas együttélést stb. Te ellenben semmit(!) nem hoztál fel. Amennyiben az ifjú párnak semmiféle gondot nem okoznak ezek a színek, mindenki szájhúzása meg a hátam mögött való picsogása csupán nyárspolgári műsor. Amire nem adok. És nem, nem tartom valid szabálynak összességében. Ezt nem tudom honnan szedted.

2019. máj. 24. 23:49
 20/31 anonim ***** válasza:
Vegyél egy diszkrét ruhát, de a táskád és a cipőd legyen egyszerű, lehet fekete pl. Ne legyen nagyon kint a vállad, legyen ujja a ruhának, legalább háromnegyedes. A rövid ujjú ruhához kellene még valami boleró féle.
2019. máj. 25. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!