Mit illik viselnie egy női vendégnek egy esküvőn?
Se fehéret, se feketét, és semmi túl kihívót. A "pántos szoknyát" mint ruhadarabot el se tudom képzelni. Hogy mi zöld, azt végképp nem értem.
Valami egyszerű ruha lenne a legjobb. A fekete szoknyát nem ajánlom.
Milyen cipőt? Sportcipő kizárva, balerina, körömcipő, szandál jöhet.
A virágmintás jó, egy szebb felsőt ha felveszel hozzá, akkor biztos elfogadható. Milyen stílus? Mi az anyaga?
Feketét és fehéret egyáltalán nem illik viselni. Ha a menyecske ruha piros, akkor azt sem illik, bár ez nem olyan erős szabály, mint az előbbi.
Ha van templomi esküvő is, akkor oda túl kihívót sem illik. Egyébként azt veszel amit akarsz, de kaklulàd bele, hogy egész este abban leszel. Kényelmes legyen, ne kelljen percenként huzgalni.
Ráadásul folyamatosan képek és videók készülnek, túl mini és feszülős ruha sem ajánlott.
Én ilyesmi ruhákat szoktam felvenni, se nem kivágott se nem rövid.
Cipőnek is valami elegánsabbat illik
Ez a feketét, fehéret nem illik viselni dolog meglehetősen idejétmúlt.
Meg kell kérdezni az ifjú párt, hogy zavarja-e őket az adott szint. Anno exem és én is talpig feketében voltunk unokatestvérem esküvőjén és egyáltalán nem érdekelte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!