Egy fodrász tanult olyan hogy a fejforma alapján eldöntse milyen haj illik a vendégnek?
Kellett volna.
De ne tudd meg, hány éve keresek egy rendes fodrászt...
Én azt gondoltam, hogy ha elmegyek egy fodrászhoz jobban ért a hajhoz, mint én.
Ehelyett még én világosítom fel a legtöbbet, pedig én csak hobbiként foglalkozom szépségápolással, hajápolással.
Azért elvárnám, hogy tényleg szakemberek legyenek és ne valami önjelöltek, akik annyira sem értenek az egészhez mint én. Pedig én az öltözködés és a smink területén vagyok otthon.
Nem nagyképűségből írtam, és szeretném hozzátenni, hogy biztos nem minden fodrász ilyen. Legalábbis én remélem hogy csak én mentem eddig rossz fodrászokhoz és van még olyan Magyarországon aki ért is hozzá.
Igen, elvileg tanulnak.
Én itthon vágom, kezelem a hajamat, nem bízom fodrászra, mert a saját hajam, én jobban meg tudom valósítani az elképzelésemet, és nem vágok belőle 20cm-rel többet, mint amennyit engedtem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!