Ti miben mentetek erettsegizni?
Lattam olyan szetteket erettsegin, a hajam egnek allt... tankcsapdas polotol elkezdve cicanadrag haspoloval minden volt.
Rendesen, mar attol ereztem magamat kilogva, hogy en unneploben mentem.
Gondolkoztam rajta, mivel eleg hideg ido volt, hogy elmegyek farmerban de igazabol nem volt ra pofam.
Ti kioltoztetek vagy nem foglalkoztatok ezzel a dologgal?
Igazából én sosem gondoltam arra hogy nem ünneplőben megyek érettségizni, ez annyira alap dolog volt kb a gimi kezdetétől. Volt egyen blúzunk (nem matróz) meg nyakkednő lányoknak is, mondjuk azt sokan nem vették fel írásbelire (meg van aki szóbelire sem), többek között én is mivel mindig idegesített, zavart és állandóan pakolgatnom kellett, mert össze vissza csúszkált. Ezt az apró részletet leszámítva azonban mondenki ünneplőben volt, ha nem is a sulis fehér blúzban akkor egy másikban és vagy szoknya vagy fekete nadrág. Fiúk úgy szintén ingben és fekete nadrágban és zakóban.
Nálunk a tanárok is kiöltöztek még aki a folyosón mászkált az is ünneplőben volt. Nem egy konzervatív meg vallásos suliról van szó, mégis mindenki természetesnek vette azt, hogy érettségire, még írásbelire is kiöltözik.
„Szerintem normális iskolákban megkövetelik az alkalomhoz illő ruházatot.”
Normális iskolában az alkalomhoz illő tudást várják el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!