Ti miben mentetek erettsegizni?
Lattam olyan szetteket erettsegin, a hajam egnek allt... tankcsapdas polotol elkezdve cicanadrag haspoloval minden volt.
Rendesen, mar attol ereztem magamat kilogva, hogy en unneploben mentem.
Gondolkoztam rajta, mivel eleg hideg ido volt, hogy elmegyek farmerban de igazabol nem volt ra pofam.
Ti kioltoztetek vagy nem foglalkoztatok ezzel a dologgal?
Fekete farmer, fehér blúz, fekete bokacsizma.
Tankcsapdás póló, ez jó. :'D
Igazából írásbelire édes mindegy. En annó ünneplőben mentem és mindenki más is de össz-vissz 1 tanár volt aki minket felügyelt.
Egyetemi írásbeli vizsgára is mindneki utcai ruhaban van nálunk. Szóbelire persze puccba kell magad vágni, akkor van, hogy azon kiakadnak, hogy fehér zokni van rajtad fekete nadrághoz (nem vicc)
Írásbelin igazából nem lényeg. Bár én öltöny-ing-nyakkendő kombóban mentem anno, biztos ami biztos.
De ha jól rémlik, közel a társaság fele csak szimpla farmer-póló vagy valami hasonló szettben jelent meg.
Szóbelire már persze mindenki kiöltözött.
Ha nem lett volna hideg, szoknyába megyek, de így fekete farmert vettem fel, fehér blúzzal. Illetve, ha nem kellett volna sietnem, magassargút húztam volna :D De kellett, így szolíd tornacipőben mentem. De végülis jól tettem, mert kilógtam volna. Én is láttam olyat, aki pl. melegítő pulcsiban volt...
Szerintem az első 3 nap mindenki ünneplőbe megy, aztán a szabadon válasttottakra már megunják, meg gondolják, úgy sem ismeri őket senki abból az iskolából (ha emelteznek).
Nem is értem a kérdést.
Fekete szoknya, fehér blúz, iskolai sál, fekete ünneplős cipő.
Mégis mi másban mentem volna?
8-as vagyok
Ja igen, írásbelire és szóbelire is így (vagy a fiúk öltöny + sulis nyakkendőben) jött mindenki, az egész évfolyam.
Milyen tah0falva ez, hogy pólóban mennek vizsgázni emberek? :D
Írásbelire fekete farmer+fehér csinosabb hosszított pólóban mentem.
Szóbelire már rendesen kiöltöztem(szoknya+csinos felső+elegáns cipellő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!