Ti miben mentetek erettsegizni?
Lattam olyan szetteket erettsegin, a hajam egnek allt... tankcsapdas polotol elkezdve cicanadrag haspoloval minden volt.
Rendesen, mar attol ereztem magamat kilogva, hogy en unneploben mentem.
Gondolkoztam rajta, mivel eleg hideg ido volt, hogy elmegyek farmerban de igazabol nem volt ra pofam.
Ti kioltoztetek vagy nem foglalkoztatok ezzel a dologgal?
Én nem most érettségiztem, de ahova jártam suliba ott a mai napig kötelező a lányoknak a matrózblúz és a fekete ceruzaszoknya,fekete alkalmi cipővel. Ezt kellett felvenni írásbelire és szóbelire is. A fiúknak pedig kötelező az öltöny. Nem is engednének ott be senkit a vizsgára más öltözetben.
Szerintem normális iskolákban megkövetelik az alkalomhoz illő ruházatot.
Pontosan.
Le vagyok döbbenve azért rendesen a válaszokon.
Őszintén megmondom arra már nem emlékszem hogy írásbelire miben mentünk, de talán oda is ünneplő. Írásbelire tuti ünneplő volt, nyakkendővel (lányoknak is volt suli logós nyakkendő)
Technikusi vizsgára szintén ünneplő.
OKJ képzésre nem kellett kiöltözni. Annyit mondtak szép ruha de nem kell fekete fehér ünneplő
Nem tudom, egyeseknek miért kell elítélni vadidegen embereket szokás szerint.
És aki nem ünneplőben megy, az miért is rosszabb nálatok? Attól még ugyanúgy felkészült és megírja. Mellesleg hozzánk a felügyelő tesitanár lazán bejött neonrózsaszín edzőcipőben futónadrággal, mi minek öltöztünk volna ki? Megtiszteltük az alkalmat azzal, hogy a legjobb tudásunkat nyújtottuk és természetesen normális ember módjára, komolyan viselkedtünk.
Szóbelire meg nyilván megtiszteled a bizottságot is a megfelelő ruházattal, de írásbelin nálunk és abban a suliban is, ahol emelteztem, a tanárok (folyosó és teremfelügyelő is) is nagy ívben tojtak az elegáns megjelenésre, teljesen átlagosan öltöztek fel.
Mielőtt lefikáztok, én felvettem egy fekete nadrágot (nem szaggatott, teljesen egyszerű, nem volt kedvem betegen és hidegben, esőben szoknyát húzni), fekete bokacsizmát, fehér blúzt és blézert. De nem köszörülöm a nyelvem azokon, akiken más ruha volt.
Hat igazabol nem tahofalva, mert varos😂 inkabb taho varos.
Igazabol szamomra alapveto dolog volt, hogy unneplo ruha, de en ereztem magam kinosan mikor meglattam a tobbieket... ugymond kilogtam a sorbol pedig csak egyszeru unneplo ruha volt rajtam.
Nalunk szoltak a tanarok elotte, hogy unneploben legyunk de 80%ban erre tettek es a tanarok se szoltak utana mikor igy jottek be.
Azert erdekelt mashol ez hogyan is mukodott.
Nálunk 5 éve kötelező volt az ünneplő. Fiúk-öltöny,nyakkendő, suli kitűző. Lányok- matrózblúz,szoknya/nadrág, suli kitűző.
Egy srác nem rakta fel a kitűzőt azért le is lett teremtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!