Srácok, előfordult már veletek, hogy rövidnadrágban mentetek be olyan helyre, ahol alapvetően nem szoktak rövidnaciban tartózkodni?
„étterem”
Ööö, nyáron ha eszembe jut hogy étkezni kellene valahol mindig van nálam egy váltás nadrág:DD
Nem is értem ezt. Rengetegszer voltam már étteremben rövidnadrágban.
Eleve gondoljunk bele, hogy egy külföldi nyaralás során kb csak ilyen helyeken étkezik az ember és biztosan egész nap rövidnadrágban rója a környéket.
Természetesen temetőben is voltam már rövidnadrágban. Nyilván nem temetésen. De például, ha szól nagymamám, hogy segítsek a sírok rendezésében, locsolni stb, akkor nem fogok átöltözni.
Mi a feleségemmel rendszerint 4-5 *-os szállodákba szállunk meg külföldi nyaralásunk alkalmával és a vacsoránál mindég belém kötnek vagy a pincérek vagy a főpincér,de én megszoktam magyarázni,hogy kikapcsolódni,pihenni,lazúlni jöttem és nem puccolni,divatozni.
Ha ebből sem értenek akkor megmagyarázom hogy ők azért kapják a fizetésüket mert én itt vagyok, tehát a "vevőnek" mindég igaza van.
Templomba nem megyek be mert ateista vagyok.
szept. 16. 15:03
Hány éves ember lehet, aki ilyen szót használ, hogy "mindég"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!