Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Teljesen magassarkúfüggő...

Teljesen magassarkúfüggő lettem, ha lapostalpú cipő van rajtam, feszélyezve érzem magam:S De félek, hogy 30 éves koromra már tiszta bütyök lesz a lábam, és más problémáim is lehetnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon alacsonynak érzem magam, és van egy kis súlyfeleslegem (kb 5 kiló), de magassarkúban úgy érzem magam, mint egy hercegnő, ezért nap mint nap magassarkúban mászkálok.
2010. júl. 6. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok, de pár osztálytársamnak már csúnya kalapács ujja van:SS legyen a táskádban valami váltócipő (sport v lapostalpú nőies), hogy ne egésznap magassarkűban futkorássz, mert az nagyon egészségtelen!
2010. júl. 7. 00:01
 12/16 A kérdező kommentje:
De milyen lapostílpút vehetnék fel, ami csinos és nőies? A balerina cipőket nem szeretem, mert azoknak a viselése is egészségtelen, de a tornacipőktől meg herótom van (plusz nem is nőiesek). Télen könnyű, mert felveszek egy csini csizmát 2-3 centis sarokkal, és elvagyok vele, de most? Mindenkinek balerina, saru, flip-flop, de egyik sem túl egészséges viselet.
2010. júl. 7. 11:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ismerősöm ilyen lábbal, aki nem is hord(ott) magassarkút. Ha ronda lesz, majd megműtik szard le, pár év kell hozzá, addig ne érezd már nyominak magad! És ha elüt egy kamion? Akkor aztán megérte lapossarkúzni, mi lesz velem 20 év múlva felkiáltással.
2010. júl. 7. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsónak jó a felfogása xD most élsz:D
2010. júl. 7. 16:27
 15/16 anonim ***** válasza:

a lapossarkúaknak többnyire balerina szabásuk van. de nem tudom, mi a gondod vele, nagyon népszerűek. igazan én nem hordok nőies holmikat, de vannak szép darabok. vagy pár pár centis sarkúak hm? (most divatosak a saruk is bár szerintem rondák). nézz körül a neten. szaladgálni a városban, boltba menni, vagy kutyát sétáltatni nem kell a tűsarkú. sportcipő esetleg? a 8-10cm+-os magasarkúkat tartogasd valami eseményre.

csak gyorsan körbenéztem, nem olyan magasak, és egész csinosak.

[link] (ilyet még fel is vennék:) )

[link]

[link]

[link] ha szereted a kígyómintát:D

2010. júl. 13. 18:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Megint köszi a válaszokat^^

Ez a felfogás tényleg jó, tetszett nagyon^^

Utolsó: a cipőtk nagyon jók, igazán tetszenek:) Egyetértek veled, már ami a sarut illeti;) Viszont sport/tornacipőt nem vennék fel, nem tetszik:S

2010. júl. 13. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!