Teljesen magassarkúfüggő lettem, ha lapostalpú cipő van rajtam, feszélyezve érzem magam:S De félek, hogy 30 éves koromra már tiszta bütyök lesz a lábam, és más problémáim is lehetnek. Mit tegyek?
a lapossarkúaknak többnyire balerina szabásuk van. de nem tudom, mi a gondod vele, nagyon népszerűek. igazan én nem hordok nőies holmikat, de vannak szép darabok. vagy pár pár centis sarkúak hm? (most divatosak a saruk is bár szerintem rondák). nézz körül a neten. szaladgálni a városban, boltba menni, vagy kutyát sétáltatni nem kell a tűsarkú. sportcipő esetleg? a 8-10cm+-os magasarkúkat tartogasd valami eseményre.
csak gyorsan körbenéztem, nem olyan magasak, és egész csinosak.
[link] (ilyet még fel is vennék:) )
[link] ha szereted a kígyómintát:D
Megint köszi a válaszokat^^
Ez a felfogás tényleg jó, tetszett nagyon^^
Utolsó: a cipőtk nagyon jók, igazán tetszenek:) Egyetértek veled, már ami a sarut illeti;) Viszont sport/tornacipőt nem vennék fel, nem tetszik:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!