Fiúk, fiatal férfiak! Vannak még manapság olyanok közöttetek, akik fecskét hordanak?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok, nagyon nem szeretem a boxert, de az öltözőkben már senkin sem látok fecskét. Van még azért valaki, akik a fiatalok körében nem boxert hord?2019. máj. 12. 20:06
11/24 anonim válasza:
Én is hordok fecskét, fürdőgatyaként is.
28 vagyok
12/24 anonim válasza:
A boxer kényelmetlen és meleg.
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Alváshoz felvenném, de napközben nem zavaró? Pl pisilésnél?
16/24 anonim válasza:
Abszult nem zavaró, pisilésnél csak félre húzom és ennyi, nagy WC nél meg kb egy mozdulat, de össze kapcsolni is kb 3 másodperc.
17/24 anonim válasza:
Ez biztos kapcsos alul? Mert a képek alapján nekem nem úgy tűnik.
Amúgy én is hordok bodyt fiúként, és imádom. De az fontos, hogy alul kapcsos legyen. :)
18/24 anonim válasza:
Igen kapcsos! A kép csak illusztrációnak van. Én legtöbbször ilyet hordok, nekem is baromi kényelmes, nem tudom miért nem próbálják ki többen.
20/24 anonim válasza:
Hordok fecskét strandra és amúgy is de boxert is. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!