Fiúk! Léteznek még közöttetek helyesek?
1. köszi, igyekszem;) csak sajna azt is külföldön kellene.
2.örülök
3. jó neked
4. viszont
Én egyetértek az előttem szólóval, de a megfogAlmazás nem az igazi. Vannak helyes fiúk. Én pl a környezetem szerint az vagyok. De szerintem nem azt kellene nézni, hogy ki hogy néz ki. Persze az is fontos. De ha megismered, és a vonzalom közös, akkor nem az lesz a legfontosabb, hogy milyen a teste. Ne nézd senki arcát! Ismerd meg, mert az ember belső része a legszebb. Ez nem egy kamu, sablon duma. Én teljesen ezt gondolom. Sokszor tapasztalatam. Bár a legtőbb barátnőm nagyon szép volt, volt néhány, aki hétköznapi volt. Kívülről. Persze én mindet ugyanúgy szerettem.
26/f
Ti most úgy beszéltek, mintha nektek a külső nem lenne fontos, pedig szerintem azért nektek is számít!
Lehet, hogy sok a helyes pasi, csak az én ízlésemnek megfelelőek nincsenek, az is lehet, hogy nem is létezik olyan Magyarországon, aki nekem tetszik. Ez van.:(
Csak azt nem értem, hogy a 6. válaszoló honnan veszi, hogy beképzelt vagyok. Sok minden vagyok, de beképzelt az biztos nem. Nem tudom miért ítélsz meg embereket úgy, hogy nem is ismered őket.
A 7. válaszolóval sok mindenben egyetértek!
Azt egy szóval sem mondtam, hogy össze akarok jönni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!