Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Léteznek még közöttetek...

Fiúk! Léteznek még közöttetek helyesek?

Figyelt kérdés
Soha nem látok az utcán egy jóképű pasit sem!! Minden jó srác színésznek megy?? Tudtok linkelni, nem híres (!!) helyes, smink nélküli pasikat?

2013. jan. 4. 15:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Attól, hogy látsz valakit az utcán rögtön meg tudod állapítani, hogy beképzelt?
2013. jan. 13. 15:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam látni jól kinéző srácokat, főleg estefele a bkv-n. Bár biztos különbözik az ízlésünk... (mindennemű rosszindulat nélkül) nem lehet, hogy túl magasak az elvárásaid? Én pl pár éve még tuti a felére se mondtam volna hogy jóképű azokra a fiúkra, akikre ma simán rávágom, hogy persze hogy helyes. Próbáld meg mindegyik arcban keresni azt, ami szimpatikussá teszi. :)
2013. jan. 13. 23:48
 13/17 anonim ***** válasza:
én szoktam helyes srácokat látni az utcán. :)
2013. jan. 26. 16:57
 14/17 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy túl magasak az elvárásaim!!!! És ezt tudom is, de nem tudok változtatni ezen. Valóban a belső a legfontosabb, de őszintén szólva én még kedves fiúval sem találkoztam. Belsővel kapcsolatban is magasak az elvárásaim, de olyannal nem találkoztam ,akiben csak 1 általam elvárt tulajdonság meglett volna..........
2013. aug. 28. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

TKíváncsilennék, hogy nézel ki az apád fa.szát.

Attól, hogy neked nem tetszik valaki, másoknak még tetszhet, lehet nekik helyes.

Egy beképzelt szar vagy, aki ráadásul elkényeztetett. Mert ha nem lennél az, akkor nem lennének ilyen magas elvárásaid.

2014. júl. 13. 19:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Inkább nem ítélkeznék a helyedben olyan emberekről akiket nem ismerek. Mert a kommented alapján te sem vagy különb.
2014. aug. 7. 09:56
 17/17 anonim ***** válasza:
Oxfordban jogi PhD-zott öt nyelvet beszélő szépségkirálynő a kérdező nyilván. (Irónia off).
2018. okt. 2. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!