Van közöttetek Goth? Segíteni kéne nekem.
Öcsém...
"és még kérdésem lenne...a Gothok fajgyülölők?" -tanulj meg írni-
Többségük leszarja a világot. És ha az, az talán probléma? Kell valakiknek normálisnak is lenni. Ha hiszed, ha nem, a fajgyűlölet egy normális dolog.
És gothokat nem a divat kategóriában kell keresni, mert ha itt van is, az valószínűleg valami műgoth...
Én vagyok a hosszú hajú szkinhed a goth csajával...
első hozzá szólónak - akaszd fel magad bunkó ><
másodiknak-nem is olyat keresek
Kérdező: tanulj meg írni, mert a gothok is intelligens emberek és nem igazán tűrik az olyanok társaságát, akik ennyit nem adnak magukra és a környezetükre.
Másrészt ha tényleg gothok társaságát keresed, akkor irány egy Fekete Zaj fesztivál, vagy hasonló.
Harmadrészt pedig (mondjuk ezzel kellene kezdened) nézz utána, és olvass utána a dolgoknak, mert ez a "gothok fajgyűlölők" kérdés igencsak sértő, ugyanis a goth szubkultúra egyik alappillére a tolerancia.
Igen van.
De hogy fajgyülölők? Figyellj, szeretném, hogyha tudnál valamit. Az, hogy valaki tagja egy szubkultúrának, például Goth, attól még ember is. Tehát nem lehet sok mindenben általánosítani személyes érzelmeket illetően. Én speciel nem vagyok fajgyülölő. Kivéve, ha a plázatyukok egy külön fajnak számítanak. Mert akkor fajgyülölő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!