Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van közöttetek Goth? Segíteni...

Van közöttetek Goth? Segíteni kéne nekem.

Figyelt kérdés
Arról lenne szó.Hogy belebolondultam a Gothokba..olyan gyönyörűek és jó lenne mindent tudni róluk...és ehhez egy Gothoz lenne szükség akivel megbarátkozok...és még kérdésem lenne...a Gothok fajgyülölők? Lehetőleg lányt keresek 20 év alattit..de ha nem vagy húsz alatti és nem vagy lány vagy épp lány vagy és 20 feletti az sem baj ismerkedni szeretnék
2011. máj. 20. 22:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%

Öcsém...

"és még kérdésem lenne...a Gothok fajgyülölők?" -tanulj meg írni-

Többségük leszarja a világot. És ha az, az talán probléma? Kell valakiknek normálisnak is lenni. Ha hiszed, ha nem, a fajgyűlölet egy normális dolog.

És gothokat nem a divat kategóriában kell keresni, mert ha itt van is, az valószínűleg valami műgoth...

Én vagyok a hosszú hajú szkinhed a goth csajával...

2011. máj. 20. 23:24
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
jaja ne a pózer gothokat keresd hanem a normál gothokat!
2011. máj. 21. 08:33
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
ja és az sose goth, aki villamos-sínen pózoló, meg stb.
2011. máj. 21. 08:33
 4/23 A kérdező kommentje:

első hozzá szólónak - akaszd fel magad bunkó ><

másodiknak-nem is olyat keresek

2011. máj. 21. 11:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: tanulj meg írni, mert a gothok is intelligens emberek és nem igazán tűrik az olyanok társaságát, akik ennyit nem adnak magukra és a környezetükre.

Másrészt ha tényleg gothok társaságát keresed, akkor irány egy Fekete Zaj fesztivál, vagy hasonló.

Harmadrészt pedig (mondjuk ezzel kellene kezdened) nézz utána, és olvass utána a dolgoknak, mert ez a "gothok fajgyűlölők" kérdés igencsak sértő, ugyanis a goth szubkultúra egyik alappillére a tolerancia.

2011. máj. 21. 14:37
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

Igen van.

De hogy fajgyülölők? Figyellj, szeretném, hogyha tudnál valamit. Az, hogy valaki tagja egy szubkultúrának, például Goth, attól még ember is. Tehát nem lehet sok mindenben általánosítani személyes érzelmeket illetően. Én speciel nem vagyok fajgyülölő. Kivéve, ha a plázatyukok egy külön fajnak számítanak. Mert akkor fajgyülölő vagyok.

2011. máj. 21. 15:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennék bunkó?
2011. máj. 21. 16:11
 8/23 anonim válasza:
100%
Nemtudom lehet e itt valami privát üzenetet küldeni mert nem nagyon néztem még , én öltözködésilag anyira nem de szerintem gondolgodásmódban az vagyok, ha akarsz dumálni
2011. máj. 21. 19:44
 9/23 A kérdező kommentje:
aki írt hogy ő Goth annak üzenném hogy itt az emailem és az utolsó hozzászólónak is,írjatok valamit én egyből adom oda az msn címem :)
2011. máj. 21. 21:19
 10/23 A kérdező kommentje:
evijany@citromail.hu
2011. máj. 21. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!