Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van közöttetek Goth? Segíteni...

Van közöttetek Goth? Segíteni kéne nekem.

Figyelt kérdés
Arról lenne szó.Hogy belebolondultam a Gothokba..olyan gyönyörűek és jó lenne mindent tudni róluk...és ehhez egy Gothoz lenne szükség akivel megbarátkozok...és még kérdésem lenne...a Gothok fajgyülölők? Lehetőleg lányt keresek 20 év alattit..de ha nem vagy húsz alatti és nem vagy lány vagy épp lány vagy és 20 feletti az sem baj ismerkedni szeretnék
2011. máj. 20. 22:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Nincs mellbimbód?
2011. máj. 21. 21:22
 12/23 anonim válasza:
70%
ha már adsz 1 mailcimet válaszolj is rá xD
2011. máj. 23. 18:15
 13/23 A kérdező kommentje:
bocsi csak kettő levelet vártam és azóta nem voltam fen :S mindjárt vissza írok...az előttinek aki írt /what?/XDDD
2011. máj. 24. 17:23
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
nem értem, ha így odavagy értük, legalább egy minimális kutatást végezhettél volna a neten. a gothok az inteligensebb embereket szeretik, szerintem. meg ha te nem vagy goth, meg gőzöd sincs még a goth metalról, könyvekről, stbstb sztem alapból hátránnyal indulsz egy igazi goth csajnál.
2011. máj. 25. 23:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
én trú vagyok!
2011. máj. 25. 23:28
 16/23 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ezt az egészet hagyd a francba, és ne akarj velük ismerkedni. Nem általánosítok, csak az észrevételeimet írom le.

El vannak szállva a kis goth "kultúrájukkal" ("ez nem divat, ez nem öltözködési stílus, ez nem apámf@sza", ez életérzés, ez nem olyan, mint a "x" meg a "y" gagyi, ez teljesen más, ez, ez, ez..." "látszik, hogy nem tudsz erről semmit"), szóval ne akarj ilyen majom lenni.

Jól néznek ki tényleg ezek a cuccok, nekem is tetszenek, de kb ennyi, nem érdekel, mi jön még ehhez.

Azt hiszik, minden csak úgy jó, ahogy ők azt elképzelik, ha te nem vagy olyan, mint ők, nem úgy gondolkozol, nem az az ízlésed, véleményed, mint nekik, akkor te egy nagy rakás sz@r vagy, és ennyi. (Nem a levegőbe beszélek, ezeket tapasztaltam.)

(Rockereknél is kb ugyanez a szitu.)

Szembejön velem valaki az utcán, és a kinézetéből már látom a lelkét, az agyát, az életvitelét...

De azt is előre látom, hogy ezért mit fogok itt kapni a GOTH-októl, hát rohadtul lesz@rom :-DDD

Kérdező, ha jót akarsz, ne tartozz semmilyen "szektához":-D

2011. máj. 25. 23:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Oké, neked tetszik ez az öltözködési stílus, de ez egyfajta életvitelt is takar mint a legtöbb stílus :). Valamiért a külcsínnel lesz mégis azonosítva pedig a belbecstől tartozol majd oda :)

Kedvesem goth volt szerintem bár ezt tőle soha nem hallottam (illetve egyszer megemlítettem, hogy valaki "okoskodó, bunkó goth pi... nevezte").

Szeretett úgy öltözködni mintha a Viktoriánus Londonból érkezett volna. És mindenhez volt valami filozófiai háttér a tarsolyában, hogy mit miért is úgy csinál ahogy :) Mégis öröm volt ránézni olyan kellemesen csinos volt mindig.

Remekül el lehetett vele beszélgetni bármiről. Elég tájékozott volt mindenféle misztikus dologban és mellette kitűnőre végzett reál szakon. Ismerte a növényeket meg, hogy mi mire jó, csillagászkodott és még sorolhatnám :D. Szóval tény hogy meglehetősen okos volt és érdeklődő szinte bármi iránt. És... nem voltak goth barátai.

Csendes volt és visszahúzódó. Nehezen barátkozott és mivel kicsit "furának" tartották a többiek, nem is túl sokan tolongtak körülötte. Leszámítva pár elvarázsolt okostojást akikkel el tudott beszélgetni, mint én is például ;). Lehet ezért is alakította ki magának a világot ilyenre.

Nem jártunk koncertekre, színházba annál többet. Szerette régies dolgokkal körülvenni magát. Jókat lehetett sétálni vele esténként.

Nem tudom ez mennyit segített neked, de ez a szubkultúra elég sokrétű. Nem tudom téged ez a fajta "gothság" vonzana e? LD50 mond neked valamit?

2011. máj. 26. 01:04
 18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó:Biztos aranyos csaj volt.és nem tudom mit jelent az a LD50
2011. máj. 26. 17:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Az ld50 annyira goth, mint tiesto...
2011. máj. 26. 17:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Az LD50 egy oldal ami egyfajta gyűjtője az alternatív életnek és mindenféle ehhez kapcsolódó dolgok kerülnek fel (plusz egyeseknek valamiért társkeresőként is funkcionál).

Gothot nem fogsz úgy találni, hogy na azok ott a gothok és menj hozzájuk oda, ha az akarsz lenni :). Ahányan vannak annyi félék. Itt megismerhetsz pár fura fazont.

2011. máj. 27. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!