Mi lett a mai fiatal lànyokból?
Ez nagyon nincs így.
Sokan vannak, de nem túlnyomórészt.
És ez a kor ilyen tiniket termel, mert ilyen környezetben vannak, ők is csak egy mini-evoluciot folytatnak le a kis életukben.
Húsz év múlva ők lesznek anyák, üzletasszonyok, feleségek.
Annyi mindent megtudok magamról!
Akikről te beszélsz, ők bőven kisebbségben vannak.
18/L
Nagyon unalmas már ez a mai fiatalozàs.
Az utóbbi időkben minden generációban volt egy kis csoport, aki nem a korának megfelelően oltozkodott és beképzelt volt.
Én 2000 elején voltam tini, akkor is volt ilyen. Tesòm 2010 körül ballagott általános suliból, akkor is sok ilyen lány volt náluk.
De mindig a nagy többség normális és nem akar huszonévesnek kinézni és úgy viselkedni..
14 éves unokahúgom még jókat játszik a kertben a bemelegìtőjében. Bár érdekli a divat stb, de a korának megfelelően öltözködik és él.
Egyébként a mai világban a közösségi médiával is meg kell küzdeniük. Nagyon menő a mai fiatalok körében pl az instagram. Ha a látszólag tökéletes testű, tökéletes életű influencerekhez mérik magukat és hozzájuk akarnak hasonlítani, akkor az lesz, amit írtál.
Ez szerintem nem feltétlenül az ő hibájuk. Tanítani kéne az iskolában, hogy hogyan hasznàljàk az internetet.. De amíg tanító néni is osztogatja az àlhìreket, addig nehéz mit tenni.
Egyébként a fast fashion boltokban kb egy kaptafàra mennek a ruhák.. Szaggatott térdű nadrág, haspòlò stb.. Aki normálisan öltözne is alig tud (főleg kis diák zsebpénzből)
37 éves vagyok, amikor tini voltam, akkor is volt divat követő réteg, vagy rocker/alter/black metalos stb. Csak ugye az internetnek hála most már az információ gyorsabban jut el az emberekhez, így a követendő/választható divat, szubkultúra mintája is. Az én osztályomban volt két lány is, aki terhes lett, ugyanúgy bagóztak, ittak, engem kicikiztek páran mert szűz voltam és még sorolhatnám, ugyanúgy voltak agresszív fiú és lány csoportok is.
Viszont nem volt segítség (mint ma esetleg), ha bántottak-vertek mások, nem voltak segítő csoportok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!