A kordbársony nadrág divatosnak számít még fiatal férfiakon?
Megörököltem egyet, pont jó, kicsit nem mindennapi színű (sárgás-barna). Az utcán nem látok senkin ilyet kb. és azt hallottam, hogy idősebbek hordanak ilyet főleg..
Mondja meg valaki aki ért hozzá :d
Figyelj, mindenki maga dönti el, milyen szubkultúrához, nemzedékhez tartozónak tűnteti fel magát. Van, aki azt akarja, hogy komolyan vegyék a tárgyaláson, van, aki azt, hogy egzisztenciát nézzenek ki belőle a nők. Sokaknak takony egyetemista létükre nagyobb szakálluk van már, mint a télapónak... Csak aztán ne csodálkozz, ha a többi skinnygatyás fiatal részéről becsúszik majd egy-egy "csókolom" a lépcsőházfordulóban.
Semmi se gáz, és minden divatos, csak ruhától függően elnézik az ember korát +/- 10 évvel. Nem mondják, hogy az öreg fiatalosan öltözik, hanem azt hiszik, hogy fiatal. És nem mondják, hogy a fiatal öregesen öltözik, mert tényleg azt hiszik, hogy 10-zel több. Ennyi.
Szabás függő hogy divatos e. Maga a kord az divatos. Nőknek is vannak trendi boltokban kord nacik, sőt, leggings is van ilyen anyagból a calzedoniaban is. Ami egy divatos drágább üzlet.
Inkább az a kérdés hogy milyen szabás, myen a szár bősége, derekfazon stb...
Én úgy szoktam járni, 17 :D.
Nekem ezek állnak jól, szeretem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!