Melyik ruha a divatosabb manapság a középiskolás tini fiúk körében?
Mostanában sokszor néztem azt, hogy a középiskolás, "babaarcú", vékony tini fiúk mit viselnek az utcán, és bejön a fiatalos stílus.
Az a cél, hogy kinézetre 'fiatal középiskolás (páwa?) fiú' legyek. Természetesen felnyírt hajjal. Komolyan!
Vajon az ilyen jellegű [link] cipő, vagy a Vans cipő, vagy esetleg a New Balance cipő a divatosabb?
Ezen felül a prémeskapucnis kabátból a zöld vagy a fekete a divatosabb?
Illetve sapkából a normál, vékonyabb sapka vagy a snapback a divatosabb?
A tinibabacipő 50k+ -nál kezdődik(nevetséges:D), kabátból a zöld, sabkából a sima vékony baseball sapka, vagy ha téli, szövet sapka, akkor vastagabb, ami a szélén feltűrhető.
De a p*csgyilkos strech nadrágot se felejtsd ki, ami a bokádig sem ér, hogy ott meg látszódjon a színes, mintás zokni!
Hidd el, aratni fogsz:DD
Cipőből Vans szerintem. Kabátot nem tudom nálunk a legtöbb fiú szövet vagy bőrkabátot hord nem ilyeneket. Snapback sapka szerintem kiment màr a divatból bàr nem nagyon értek hozzá. De inkább az ilyen sima (nem sültös) sapkákat hordják. Amúgy fjallravenkanken táskát, meg cipőből kilógó hosszú hülye mintás zoknit hordanak sokan. Fiúk-lányok egyaránt. Akár híres festményeseket vagy napraforgósakat vagy pizzásakat. Màrmint ilyen mintájú zoknit :D
Mondjuk ez nem pont pawa stílus, csak a környezetemben lévő fiúk stílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!