Melyik öltözködési stílus jönne be nektek jobban? (tini fiúnál)
Figyelt kérdés
Ketttő stílusom van és nagyon elltérő egymástól, semelyiket sem akarom eldobni csak valamelyiket hátérbe szórítani.
1. Hosszú/rövid farmer (időtől függ) és egy rövid/hosszú ujjú flix fit ing
2. Fekete feszülős farmer/ Rövid farmer, aminek a bal zsebéből kilóg egy bandana a jobb csuklómon is lenne egy bandana és egy fekte/fehér hosszítót poló.
2018. máj. 23. 08:37
1/11 anonim válasza:
Ez a ketttttttttő stílus tök egyforma konkrétan egyről beszélsz. Tudod egyáltalán milyen stíulsok léteznek? :D
3/11 A kérdező kommentje:
A stílus lehet ugyanaz, de az ing és a bandanák között van különbség.Igazat adok, nem stílus hanem öltözködési forma.
2018. máj. 23. 11:45
5/11 anonim válasza:
Van egy világmegváltó ötletem! Hordd mindkettőt. Felváltva. :O
6/11 anonim válasza:
Hát most meg kellett néznem, mi az, hogy bandana...
Figyelj én csak egyet mondok: ha már úgyis szépen feszül a popsidon az a feszülős farmer, akkor mért kell azt egy térdig érő felsővel eltakarni? Amúgy 2.-ra szavazok.
7/11 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jól néz ki. Nem kell egyiket se háttérbe szorítani. Ami épp jól esik
8/11 anonim válasza:
Amúgy szerintem mindkettő jó lehet. Olyan ruhákat hordj akkor amiben jobban érzed magad. (első voltam)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. máj. 24. 14:57
10/11 anonim válasza:
Feszülős super-skinny farmer
feszülős super-skinny rövidnadrág ami térd fölé ér
feszülős póló ami nem túl hosszú, hogy a segged ne takarja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!