A stilusváltás küszöbén vagyok. Adjatok kérlek tippeket. Elmondjátok, hogy pontosan mi is az az emo?
15 vagyok.
Eltudnátok magyarázni milyen az emo életérzés?
Szeretnék külsőre is megváltozni, habár azt hiszem félig meddig megvan ^^ (hajvágás, smink, kiegészítők, fekete pólók) de nagyon kíváncsi vagyok mi is ez az egész, mert még nem teljesen tiszta.. köszönöm mindenkinek:)
Attól hogy valaki fekete ruhákban jár az nem emo.
Én elegánsabb megjelenésemre se mondják "te most emo vagy".
Jó lenne tudni fiú vagy lány vagy-e?
Én azt mondom: próbálj egy olyan stílust létrehozni, ami neked tetszik, legyen egyéniséged.
Divat vagy nem divatnak számít a köznép számára, azt meg telibe kell sz-ni.
Rengeteg olyan ruhadarabom van, amit magam varrtam (ruhatervezői szakon tanultam). Sokkal jobb ez a felszabadult érzés: Önmagam vagyok, olyan ruhákkal, amit soha nem fogok magammal szembe jönni az utcán.
A tömeg stílusok unalmasak s olykor visszataszítóak.
Szedj össze részleteket amik tetszenek és izlésesen kombináld.
Aztán lehet huszonévesen visszakanyarodsz a tömeg általi semmilyen öltözködéshez - ezt látom a korombelieknél is.
Elöször is az Emo egy zenei irányzat volt. Az amerikai Hardcoreból alakult ki a 80-as évek közepe-vége felé. Ez egy érzelmesebb zene volt, illetve az érzelmi élet ábrázolása is megjelent témaként de attól még megörzött valamit a zúzós HC-böl. Az ami divathullámként elért a 2000-es években Magyarországra is már csak egy felhigított dolog volt. Màr csak üres tinipicsogás.
Neked gondolom csak az emos kinézet tetszik. Viszont attôl mert emonak öltözöl még nem leszel az. Ahhoz olyan zenét is illik hallgatni. De igazából úgy alakítod a külsödet ahogyan csak akarod.
Ja amúgy nem minden emo volt egy depressziós érvagdosós picsogós életképtelen fiatal. Voltak normálisabbak is.
És attól senki sem lesz züllöt mert egy alternatìv stílust képvisel. Én pl egy huszon éves goth/black metálos lány vagyok. Tudom nem ugyan az a két stílus. De engem is érnek elöitéletek. Erre majd készülj fel. Az extrémebb külsö sajnos sokszor elöitéletekkel jár. Megbámulnak az utcán meg esetleg beszólogatnak.
Lány vagyok.
Nem nekem nem csak a kinézet tetszik. Nem depressziót akarom előhozni. Csupán így érezném magamat jobban, mint most egy sima vörösesbarna hajjal színes ruhákban. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!