Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A stilusváltás küszöbén...

A stilusváltás küszöbén vagyok. Adjatok kérlek tippeket. Elmondjátok, hogy pontosan mi is az az emo?

Figyelt kérdés

15 vagyok.

Eltudnátok magyarázni milyen az emo életérzés?

Szeretnék külsőre is megváltozni, habár azt hiszem félig meddig megvan ^^ (hajvágás, smink, kiegészítők, fekete pólók) de nagyon kíváncsi vagyok mi is ez az egész, mert még nem teljesen tiszta.. köszönöm mindenkinek:)

2018. jan. 5. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Igen, az a divatirányzat, ami kb 5 éve kiment a divatból.
2018. jan. 5. 22:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Divat vagy sem... nekem tetszik
2018. jan. 5. 22:46
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Érzelmileg túlfűtött, művészi hajlamú embereknek vallották magukat, de igazából anno a síráson, a bunkóságon, a depizésen és az érvagdosáson kívül nem nagyon csináltak semmit, és ezzel rá tették a pecsétet magára a stílusra. Én 4x is átgondolnám, hogy ezt a stílust akarom-e. :D
2018. jan. 5. 22:50
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Meg fiúk smároltak, mer' az olyan trendi. Megjátszott világfájdalom.
2018. jan. 5. 22:56
 5/17 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ne legyél emo,volt egy ismerősöm akit mindig arra ösztönöztem.Elkezdett fekete ruhákba járni (csak abba) és nagyon jó barátom volt.Megmondtam neki hogy hagyja rá és öltözködjön színesebb ruhákba.Így is tett,ragyogott.Másnap már az ócska fekete cuccba jött,mert valahogy nem bírt leakadni erről a stílusról és lehangoló volt az öltözködése.Idő elteltével odáig fajúlt a dolog hogy antiszociálissá vált és nem akart eljönni otthonról,se beszélgetni se semmi.Világfájdalma lett.Többet nem beszéltünk azóta,viszont hallom vissza ismerősöktől hogy itt-meg ott kukázott 20 éves rocker csávókkal,meg hogy 2x-3x megkefélték.Ha lecsúszott akarsz lenni akkor jó úton jársz,de kérlek arra hogy mielött nagyon belemennél 2x is gondold meg.
2018. jan. 5. 23:11
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
˝arra ösztönöztem hogy ne legyen ilyen
2018. jan. 5. 23:12
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) nekem igazából nincs aki lebeszélne, maximum szüleim. Barátomnak ez tetszik, tehát lány vagyok ha nem mondtam volnaxD nekem is, de hát nem akarok így kikötni, se inni, se cigarettázni.. egyszerűen csak tetszik a jobbik fele.
2018. jan. 5. 23:17
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy valaki fekete ruhákban jár az nem emo.

Én elegánsabb megjelenésemre se mondják "te most emo vagy".

Jó lenne tudni fiú vagy lány vagy-e?

Én azt mondom: próbálj egy olyan stílust létrehozni, ami neked tetszik, legyen egyéniséged.

Divat vagy nem divatnak számít a köznép számára, azt meg telibe kell sz-ni.

Rengeteg olyan ruhadarabom van, amit magam varrtam (ruhatervezői szakon tanultam). Sokkal jobb ez a felszabadult érzés: Önmagam vagyok, olyan ruhákkal, amit soha nem fogok magammal szembe jönni az utcán.

A tömeg stílusok unalmasak s olykor visszataszítóak.

Szedj össze részleteket amik tetszenek és izlésesen kombináld.

Aztán lehet huszonévesen visszakanyarodsz a tömeg általi semmilyen öltözködéshez - ezt látom a korombelieknél is.

2018. jan. 6. 03:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is az Emo egy zenei irányzat volt. Az amerikai Hardcoreból alakult ki a 80-as évek közepe-vége felé. Ez egy érzelmesebb zene volt, illetve az érzelmi élet ábrázolása is megjelent témaként de attól még megörzött valamit a zúzós HC-böl. Az ami divathullámként elért a 2000-es években Magyarországra is már csak egy felhigított dolog volt. Màr csak üres tinipicsogás.

Neked gondolom csak az emos kinézet tetszik. Viszont attôl mert emonak öltözöl még nem leszel az. Ahhoz olyan zenét is illik hallgatni. De igazából úgy alakítod a külsödet ahogyan csak akarod.

Ja amúgy nem minden emo volt egy depressziós érvagdosós picsogós életképtelen fiatal. Voltak normálisabbak is.

És attól senki sem lesz züllöt mert egy alternatìv stílust képvisel. Én pl egy huszon éves goth/black metálos lány vagyok. Tudom nem ugyan az a két stílus. De engem is érnek elöitéletek. Erre majd készülj fel. Az extrémebb külsö sajnos sokszor elöitéletekkel jár. Megbámulnak az utcán meg esetleg beszólogatnak.

2018. jan. 6. 14:36
 10/17 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Nem nekem nem csak a kinézet tetszik. Nem depressziót akarom előhozni. Csupán így érezném magamat jobban, mint most egy sima vörösesbarna hajjal színes ruhákban. XD

2018. jan. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!