A stilusváltás küszöbén vagyok. Adjatok kérlek tippeket. Elmondjátok, hogy pontosan mi is az az emo?
15 vagyok.
Eltudnátok magyarázni milyen az emo életérzés?
Szeretnék külsőre is megváltozni, habár azt hiszem félig meddig megvan ^^ (hajvágás, smink, kiegészítők, fekete pólók) de nagyon kíváncsi vagyok mi is ez az egész, mert még nem teljesen tiszta.. köszönöm mindenkinek:)
Kedves kérdező! Én végig hülyeséget mondtam XD! Most kijavítom magam azzal hogy bemásolok egy weboldalról szedett cikket:
Sokan nem tudják, hogy igazából mi az emo. Csak azt tudják, amit a média közöl velük, és mint tudjuk a média szereti kiforgatni bárkinek a szavait.
Sokan azt hiszik hogy az emok depressziósak, vágják magukat és meg akarnak halni.
EZ HÜLYESÉG!
AZ EMOK NEM AKARNAK MEGHALNI!
Azoknak az embereknek akik az emo mellet döntöttek, életükben olyan borzalmas dolog történt, amelyet még azóta sem, vagy csak nehezen tudnak feldolgozni.
Mások szerint az a napi programjuk, hogy felkelnek, belenéznek a tükörbe és elsírják magukat, zárkózottak és visszahúzódóak.
ÉS LÁM EZ SEM IGAZ!
Pontosan az ellentétje. Ők is ugyanúgy keresik a boldogságot és az élet örömeit mint bármelyik ember ezen a földön.
Az emok érzékenyebbek a többi embernél, azért ahogy a blodogságot éppúgy a szomorúságot is intezívebben érzik.
AZ EMOK LÁZADNAK!!! Miért, vagy mi ellen? Az emberek nemtörődömsége ellen. Ez amolyan segélykiáltás, hogy velünk is kell foglalkozni. Az emok az elme szabadságát részesítik előnyben, az életet és persze a boldogságot.
Az érvágdosásról még annyit, hogy van néhány emo, akik tényleg vágják magukat, de NEM akarnak meghalni! Legtöbben azért ejtenek sebet magukon, hogy a belső fájdalom enyhüljön, és egyenlő legyen a fizikai fájdalommal. Tehát azért ejtenek sebet magukon, hogy levezesség a lelkük fájdalmát.
Read more: [link]
Sziasztok,látom itt senki sem tudja,higy miről beszél,legalábbid az első pár ember biztos nem,a többit nem olvastam... A stílus az nem tud kimenni a divatból emberek! Mai tinitktől még megértem,hogy jajj ez már nem divat,de egy felnőtt embertől érdekesen hangzik,hisz azthinné az ember egy kis értelem szorul beléjük
Az emo “külső dolgai”:
A hordott színek a pink,a fekete és talán a szürke még.
Általábam csőfarmer és a fent említett színekből “álló” póló/együtteses pólók. A haj az feltupírozott,szembefésült. Sminkről nem vagyok jól informálódva. Általábam feketére festik a körmük.
Ennek van egy zenei irányzata is,pl pár banda: FOB,MCR,
Escape the fate (nemtudom milyenek,csak egy zenét hallottam a FOB-tól,az tetszett)
A belső dolgok nem csak annyiból állnak,hogy megjátszott világfájdalmuk van/depressziósak/vagdossák magukat
Az emo nem ez. Ez egy életsílus,és az emok sem tudják szavakba önteni,mivel én nem vagyok az,nem valószínű,hogy nekem menne. Az emok lehetnek boldogok is. Ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!