Jól öltözködik ez a pasi lányok? Stílus?
2017. jún. 9. 20:39
1/9 anonim válasza:
átlagos viselet, jól néz ki, de az az ecsethaj nagyon ronda
2/9 anonim válasza:
Az első kép teljesen átlagos, fehér póló és egy bermuda. Ezer ilyen mászkál minden nyáron, minden korosztályban.
A másodiknál nekem nagyon nem tetszik az óra, a gyűrű, szóval maga a stílusa. Ruháival nincs gond, semmi különös, fekete nadrág, felső és bőrdzseki.
3/9 anonim válasza:
Az első kép nem tetszik, a második elég sötét, de a kutya nagyon aranyos, a többi képén elég jól van öltözve, bár ez a stílus nem igazán tetszik.
4/9 anonim válasza:
Nekem mind a kettő bejön. De a legfontosabb az, hogy "megtaláld magadat" a viseletben, szeresd is azt amut hordasz, ne másoknak akarj megfelelni mindenképp.
5/9 anonim válasza:
A második képen, a gyűrű. lánc, óra, írtó gáz nekem. Mint valami suttyó gyerek, aki kifele akar mutatni.
A kutya cuki :)
Ha ledobná a bu_zis ékszereket és normális haja lenne, akkor még talán be is jönne.
Az első kép jobban tetszik.
6/9 anonim válasza:
Elmegy. Úgy öltözködik mint az összes többi
7/9 anonim válasza:
Az első átlagos, a haja ronda.
A másodikon aranyos a kutya, de a ruhájából semmit nem látni, nem tudom minek neki napszemüveg.
8/9 anonim válasza:
Szerintem átlagosan, én ilyen "metroszexuális" külsejű pasival le nem állnék.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a 2. a kép (a kutyát leszámítva :D) nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!