Férfiak és nők! Ti felvesztek/megvesztek a nemetekkel ellentétesnek szánt ruhadarabokat, ha megtetszik?
Én szoktam a férfiosztályról vásárolni, egyszínű sima basic pólókat. A párom méretében nagy lenne rám, azokat itthon veszem fel néha-néha, de a férfiosztály XS mérete simán oversizedként néz ki rajtam.
Sőt, néha a Zara gyerekosztályára is elcsábulok, szerencsére ilyenkor jól jön az, hogy kicsi vagyok.:D
Igen! Az én feleségem télen simán fel veszi az én pulóverjeimet, mert azok sokkal kényelmesebbek és sokkal vastagabbak is.
Én meg simán fel veszem a női bodyt télen, mert nekem meg az kényelmes, az a jó hogy egyben van az alsó a felsővel, és így nincs ki a derekam belőle.
Van 2-3 férfi pólóm, férfiaknak sokkal jópofább geek/filmes/videojátékos mintájú pólókat látni a boltokban.
Nadrágon is gondolkozok mostanában, hogy szét fogok nézni a férfi részlegen, a női gatyáktól már rosszul vagyok, hogy nincs zseb rajtuk.
Én nőiből szeretem a nejlonharisnyát, a bodykat, leggingseket és a női super-skinny farmerokat is. Férfiben ritkán találok olyan jó feszülős farmert, mint nőiben. :) A felsoroltakat rendszeresen hordom is. :) Farmerből is több a női nekem, mint a férfi. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!